Cine este conectat? | În total sunt 48 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 48 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 48, Mier Noi 27, 2024 12:41 am |
|
| Luna Navarese | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Luna Navarese
| Subiect: Luna Navarese Joi Aug 11, 2011 4:57 am | |
|
HOW MUCH YOU KNOW ME ?
nume complet [last, first]: Luna Navarese. varsta: 17. orientare sexuala: Bisexuala. ochi: Albastru foarte deschis. par: Blond. inaltime: 1 74. greutate: 53. semne caracteristice:Pielea alba , semnul din nastere in forma de luna pe umarul stang si ochii mari albastrii o definesc. preferinte vestimentare: De obicei se imbraca cu ce ii vine bine , nu are un stil propriu. buget: Mediu. OH, YOU SEE ME
scurt istoric: Nascuta intr-un oras din Germania , Luna s-a putut bucura de o copilarie fericita , parintii iubind-o si rasfatand-o asa cum se cuvine. Avand mereu zambetul pe buze , toti o credeau o fire vesela si docila , desi ea era o rautate in adevaratul sens al cuvantului. Singurii care ii stiu adevarata personalitate sunt fratele sau geaman Nicholas si sora sa mai mare Karin,fiind martorii nazbatiilor ei. La 5 ani , si-a impins impreuna cu Nick propria doica pe scari , dorindu-i moartea. Saraca femeie a scapat , jurand ca nu se va mai intoarce niciodata in acea casa , la acei diavoli de copii. Parintii au trimis-o la Rose Autumn pentru a-i desparti pe gemeni , acestia fiind dependenti unul de altul. A acceptat numai pentru ca era departe de toti pe care-i cunostea , deci putea sa se comporte normal , cu adevarata ei fata. informatii suplimentare: Este o fire rautacioasa , purtandu-se urat la inceput. Insa , daca cineva ii castiga increderea , isi povesteste viata in mai putin de cateva minute. Vorbeste mult si adora locurile necunoscute , intrand de fiecare data in belele. Are ciudateniile ei , este rasfatata si asteapta sa i se aduca totul pe tava , aeriana , desi uneori poate fi si serioasa , mai ales cand o scoate cineva din pepeni sau incearca sa fie mai ironic decat ea. Ii place sa traga cu arcul , acest lucru calmand-o. | |
| | | | Luna Navarese | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|