Cine este conectat? | În total sunt 15 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 15 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 21, Mier Noi 13, 2024 9:29 am |
|
| Fascinatie si delir | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Erin Welther
| Subiect: Re: Fascinatie si delir Mier Dec 30, 2015 3:54 am | |
| Erin stranse cearceaful in palme, incet, simtind cum un val de caldura ii strabate trupul. Dadu din cap in semn negativ la intrebarea lui. Nu dorea ceai, nu dorea sa doarma... Nici ea nu stia ce vrea. Suiera aerul printre buzele intredeschise. Inima ii batea de o mie de ori mai tare. Simtea ca o sa ii sara din piept fix prin locul pe care Clayron i-l sarutase. Cand il simti modelandu-se dupa ea, gemu infundat. Adora sa ii simta trupul lipit de al ei, il adora pe el si tot ceea ce facea. Gemu din nou, de data asta ceva mai puternic, deschizand ochii brusc si privind spre degetele lui prinse de talia ei, apoi spre el. Rasufla intretaiat, cu obrajii inrositi si pupilele dilatate. Isi trecu limba peste buze intr-un gest reflex. -Sunt bine... serios, ii raspunse usor balbaita, simtindu-se usor excitata. -Esti obosit, hai sa dormim. Daca te deranjeaza ca ma fatai, pot sa p... Se opri de parca un topor i s-ar fi infipt in cap. -Pot sa dorm pe canapea, am vrut sa spun, continua intr-o soapta aproape neinteleasa. | |
| | | | Fascinatie si delir | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|