Cine este conectat? | În total sunt 50 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 50 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Noi 27, 2024 12:42 am |
|
| Clayron Alexander Santahat | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Clayron Santahat Admin
| Subiect: Clayron Alexander Santahat Lun Noi 09, 2015 12:56 am | |
| HOW MUCH YOU KNOW ME ? nume complet [last, first]:Clayron Alexander Santahatvarsta:39 orientare sexuala: straightochi: caprui par:saten inaltime:1,97 greutate:80 semne caracteristice: cicatrice lasata din timpul armatei preferinte vestimentare:- buget:15 mi e/lunar OH, YOU SEE ME
scurt istoric: Bomboane rosi Clayron, copil de la tara,nascut intr-un satuc pitoresc al sec XIX, crescut de rude, vesnic obsedat sa isi depaseasca conditia de muncitor de camp si scolar mediocru. Copilul Clayron a suferit mereu de boala curiozitatii, nu se putea stapanii din a intreba si a se intreba. Ajuns adolescent a ajuns la nevoia autoeducarii. Nu suporta obiceiurile macabre potrivite sateniilor nici manierele lipsite de eleganta ale familiei lui, asadar a inceput o lupta lunga cu obisnuintele si o data auns la varsta de douazeci de ani a reusit sa deprinda eleganta mult dorita. Un ajutor in autoeducarea lui a fost curiozitatea ce l-a impins in calatorii si excursii, nu neaparat blande. Din lipsa covarsitoare a baniilor si nevoia de a isi urmarii pasiunea "cunoasterea" a ajuns de multe ori in situatia de a dormii pe strazi, infometat. Intr-una din expeditiile sale nu tocmai placute a izbutit sa cada intr-o pestera unde a infruntat prima experienta de tip supernatural. Tot atunci a intrat intr-o lume a misticismului fiind transformat in vampir. De-alungul timpului a avut timp sa adune cunoasterea mult ravnita dar sa isi urmeze pasiuniile artistice. La inceputul secolului XX a intrat in armata. A luptat in ambele razboaie mondiale. Cu trecerea secolelor s-a cizelat si si-a format un trai. Pe de o parte are doua afaceri profitabile: farmaceutice si curator la un muzeu si pe de alta parta ca si loc de munca stabil: profesor. informatii suplimentare: Este un om foarte calculat. | |
| | | | Clayron Alexander Santahat | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|