| Zgribulit intre patru pereti | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
<SarAnY>
| Subiect: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 12:32 am | |
| Intrerupatorul scoase un zgomot sub presiunea degetului meu. Neonul palpaia slab, timid, vrand sa cuprinda camera cu lumina sa. Am intrat, inghitind in sec, in camera usor morbida. Un pat cu picioare metalice, fotografia unei doamne si o faza cu irisi mi se ivira in cale. Pentru o clipa am ramas hipnotizata de chipul fermecator si acele buze proieminente. Am scuturat din cap. M-am intors dupa valiza sprijinita de peretele ce statea sa cada. Cu greu am asezat-o langa pat, lasand-o sa zaca acolo deoarece aveam nevoie de odihna. | |
|
| |
Odradek Francesca Admin
Mesaje : 742 Data de inscriere : 04/09/2009 Localizare : In pod
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 12:42 am | |
| Am oftat -Mortii ma-sii de lanterna! am scuturato iar si iar incercand sa nu ma ambalez prea tare, era vina mea ca nu-mi loasem baterii dar cine dracu` sa stie ca o sa stau timp de o luna intr-o casa in care curentul e mai instabil ca un labil psihic? -Rahat! am bagat lanterna stinsa in buzunar auzind cum lemnul putred scoate sunete cu ecou sub pumnul meu metalizat de inele | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 12:51 am | |
| -Mortii ma-sii de lanterna! Rahat! Injuraturile sunau ca un ecou in capul meu. Din nou si din nou si din nou... Oarecum sunau ca acasa... Aceiasi tonalitate, acelasi temperament, aceiasi imoralitate ca cea a prietenilor mei. Dar imi erau prieteni... Lemnul se sfasia in mod tragic, lovit de pumnul fetei. Un zgomt metalic mi-a atras atentia... Purta inele... | |
|
| |
Odradek Francesca Admin
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 1:15 am | |
| Am tusit ragusit abtinandu-mi debitul verbal mult prea colorat pentru locul unde ma aflam. M-am oprit si-am batut iar in incercarea de a-mi da seama daca traieste cineva acolo sau era imaginatia mea tampita, | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 1:24 am | |
| Bataile in usa putrezita din lemn, m-au facut sa tresar. M-am ridicat lenes de pe pat si mi-am croit drum spre usa. Am apasat atenta pe clanta pentre a fi sigura ca nu o rup. Am deschis usa. Chipul fetei de mai devreme era total diferit in capul meu... Mi-o imaginasem altfel. Plus ca in imaginatia mea avea ochii unei asiatice. - Salut... | |
|
| |
Odradek Francesca Admin
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 1:41 am | |
| Am ranjit cu toti dinti, incercam sa-mi controlez nervi, fata pasiva si zambetul obisnuit de "ti-as rupe gatul" i-am zambit calma -Buna seara, scuzati deranjul, as dori sa va intreb daca nu cumva din intamplare aveti baterii de rezerva | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 1:47 am | |
| -Buna seara, scuzati deranjul, as dori sa va intreb daca nu cumva din intamplare aveti baterii de rezerva. Fata avea o privire mai mult decat ucigatoare. Am incercat sa raspund la fel de calm, desi eram ametita de situatie. - Stai sa caut.... M-am dus la valiza, lasand usa deschisa. Am adaugat: - Intra. | |
|
| |
Odradek Francesca Admin
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 1:51 am | |
| Ma msicam lent, imi simteam gatul uscat. O priveam, analizam..in orice caz eram atenta la miscarile ei. Ea..parea frumoasa si cuminte, eu paream rasista si gata sa ucid. Ce contrast puternic si..hilar. | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 1:55 am | |
| Bateriile si-au facut aparitia printre miile de farduri, amestecate cu foile de scris. I le-am intins zambind. Cat imi uram zambetul... - Poftim. Sper sa fiebune.... Parea plictisita, nervoasa... Obosita de altfel... Nu stiam ce sa cred... sau cum sa ma port. Dar am hotarat ca ar fi bine sa pastrez atitudinea de fata draguta. | |
|
| |
Odradek Francesca Admin
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 2:13 am | |
| -Multumesc, am scos bateriile vechi aruncandu-le in buzunarul murdar de praf. Am oftat aprinzand lanterna -Minuant, nu maia veam cum ce sa merg prin casa asta lipsita de orice...aspect placut, am incercat sa zambesc, cum te numesti? | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 2:17 am | |
| -Minuant, nu maia veam cum ce sa merg prin casa asta lipsita de orice...aspect placut. Dupa asta a zambit pentru prima oara. Era o realizare totusi... Apoi... - cum te numesti? Vesnica problema a numelui.. oricum nu il va retine.. Insa i-am raspuns: - Ma numesc Sarany Mi Yong... Imi poti spune Sarany. | |
|
| |
Odradek Francesca Admin
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 2:21 am | |
| -Oh...e numele unei printese parca, am incercat sa-mi pastrez zambetul mult prea lipsit de substanta. Am intins mana mult prea gothizata de haina neagra de piele, unghii negru cu rosu, bratari, esarfe, inele, nebunii. Si-am, zambit cu buzele rosii, ma rog noanta de rosu-stins. -Eu sunt liz.. | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 2:24 am | |
| -Oh...e numele unei printese parca.. Mi-a intins mana plina de accesorii gothice. Imi placeau mult chestiile acelea. Purtam adesea astfel de haine si totusi tineam sa-mi pastrez feminitatea. I-am strans mana zambind dupa ce sa prezentat. - incantata... am chicotit... Nu este de printesa numele meu. Inseamna "dragoste" sau "te iubesc"... | |
|
| |
Odradek Francesca Admin
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 2:27 am | |
| -Aa..atunci e ciudat ca mi-a parut atat de cunoscut, am zambit amical si-am inchis ochii o clipa lipsita de insemnatate. -Eh e amuzant, stiu ca la niponi ..ma rog ei se mandresc ca primul lor cuvant e "ai" si..e chiar ironic, ei nu au decat sentimente morale, am zambit scurt strangandu-mi pumnul.
Ultima editare efectuata de catre Autumn Elizabeth in Dum Sept 06, 2009 2:35 am, editata de 1 ori | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 2:32 am | |
| -Aa..atunci e ciudat ca mi-a parut atat de cunoscut. Eh e amuzant, stiu ca la niponi ..ma roge i se mandresc ca primul loc cuvant e "ai" si..e cahir ironic. Am incercat sa iau apararea japonezilor pentru ca mama mea era o combinatie ciudata de japoneza cu korean. - Ai e la ei ca sarani la noi. Cum e de altfel si aishiteru care in limba noastra se traduce sarangheyo... | |
|
| |
Odradek Francesca Admin
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 2:34 am | |
| Am ras -Nu e ceva rau, stiu ce inseamna ai, cand spun sentimente morale, te rog frumos amintesc codul bushido daca nu mori tu moare ala da maore cu onoare, iese din discutie mila...sunt sentimente morale, nu am spus ca sunt insensibili. | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 2:39 am | |
| -Nu e ceva rau, stiu ce inseamna ai, cand spun sentimente morale, te rog frumos amintesc codul bushido daca nu mori tu moare ala da maore cu onoare, iese din discutie mila...sunt sentimente morale, nu am spus ca sunt insensibili. - uh.. Gomenasai... Si da... japonezii sunt cruzi, dar drepti. Imi aduc aminte de bunicul meu... | |
|
| |
Odradek Francesca Admin
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 2:49 am | |
| -Asiatici in general, am raspuns ridicand din umeri, acum daca ma scuzi eu am de cautat ceva prin casoaia asta excesiv de mare si lipsita de bun augur. Multumesc inca o data pentru baterii ma vor ajuta. | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 2:58 am | |
| - Acum daca ma scuzi eu am de cautat ceva prin casoaia asta excesiv de mare si lipsita de bun augur. Multumesc inca o data pentru baterii ma vor ajuta. Am ezitat la inceput sa o intreb insa mi-am luat inima in dinti si am intrebat-o intr-un final: - Nu vrei sa te ajut? | |
|
| |
Odradek Francesca Admin
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti Dum Sept 06, 2009 4:15 am | |
| Am zambit -Nu este nevoie, dar daca nu vrei sa stai singura pot ramane cu tine, nu ma deranjeaza, am incercat sa zambesc si mi-am indreptat spatele incordat. Eram incordata? Ciudat, ma intreb de ce.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Zgribulit intre patru pereti | |
| |
|
| |
| Zgribulit intre patru pereti | |
|