Cine este conectat? | În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 56, Mier Noi 27, 2024 12:47 am |
|
| printre scandurile roase | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
<SarAnY>
| Subiect: Re: printre scandurile roase Dum Sept 06, 2009 7:39 pm | |
| -Da,pot face si asta uneori insa nu prea des ca strica.Nu sunt genul sa rada din orice iar daca o fac prefer sa-mi tin rasul pentru mine. Cand m-a privit cu acei ochi albastri am tresarit usor, desi avea o privire calma. Si m-am si inrosit. Fuck... - Daca as fi prietena ta, jur ca nu as vrea sa te schimb. Cred ca e foarte norocoasa. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: printre scandurile roase Dum Sept 06, 2009 7:45 pm | |
| -Nu am asa ceva.Consider viata singuratica mai cu folos decat o prietena caruia trebuie sa-i explic mereu ce simt pentru ea in loc sa las asta sa se vada. Spun eu dezinteresat |
| | | <SarAnY>
| Subiect: Re: printre scandurile roase Dum Sept 06, 2009 7:50 pm | |
| -Nu am asa ceva.Consider viata singuratica mai cu folos decat o prietena caruia trebuie sa-i explic mereu ce simt pentru ea in loc sa las asta sa se vada. - E pacat cred... Mi-am lasat capul pe spate. ERam putin obosita pentru ca nu dormisem foarte bine cu o seara inainte. Iar acum era noaptea iar eu pierdeam vremea... | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: printre scandurile roase Dum Sept 06, 2009 7:52 pm | |
| -Cred ca ar fi bine sa te retragi in camera ta si sa incerci sa-ti faci somnul de frumusete.Este tarziu si iti va face rau o noapte nedormita Am spus eu stand picior peste picior cu fata spre geam |
| | | <SarAnY>
| Subiect: Re: printre scandurile roase Dum Sept 06, 2009 8:01 pm | |
| -Cred ca ar fi bine sa te retragi in camera ta si sa incerci sa-ti faci somnul de frumusete.Este tarziu si iti va face rau o noapte nedormita. Am oftat privindu-mi pantofii. - Nu... am facut o pauza apoi am reluat... Nu imi place sa dorm... | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: printre scandurile roase Dum Sept 06, 2009 8:05 pm | |
| -Insa trebuie sa o faci se pe-asta.Dar daca ti mortis sa iti petreci noaptea aici n-am nimic impotriva.Pe mine unul nu ma deranjezi cu nimic iar prezenta ta e chiar placuta,trebuie sa recunosc |
| | | <SarAnY>
| Subiect: Re: printre scandurile roase Dum Sept 06, 2009 8:07 pm | |
| -Insa trebuie sa o faci se pe-asta.Dar daca ti mortis sa iti petreci noaptea aici n-am nimic impotriva.Pe mine unul nu ma deranjezi cu nimic iar prezenta ta e chiar placuta,trebuie sa recunosc. - Uh... Multumesc... Dar daca atipesc ma poti trezi te rog? | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: printre scandurile roase Dum Sept 06, 2009 8:09 pm | |
| -Daca vrei poti atipi.Nu ma deranjeaza Spun eu privind in continuare inainte degajand un aer rece si mult prea clam,asemenea unui mormant |
| | | <SarAnY>
| Subiect: Re: printre scandurile roase Dum Sept 06, 2009 8:15 pm | |
| -Daca vrei poti atipi.Nu ma deranjeaza. Si-a reluat atitudinea si aura ceea rece. L-am privit speriata. - Nu.. Nu vreau sa dorm... Te rog trezeste-ma in orice caz. Cat aveam sa mai rezist fara somn ? | |
| | | Shinku
Mesaje : 197 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Versailles
| Subiect: Re: printre scandurile roase Joi Sept 10, 2009 1:34 am | |
| Era intr-adevar tarziu, dar inghetasem in camera mea... si inca mai aveam destula energie! Am hotarat sa gasesc un loc mai restras in care sa scriu, eventual, niste poezii. Imi placea sa fac asta, dar camera mea era nepotrivita... neinspiranta si fara pic de lumina. Mi-am luat caietul si un pix, gandindu-ma unde sa merg. Un loc cu un geam mare, unde sa am parte de ceva lumina: podul, loc in care nu fusesem si care arata mult mai "apetisant" noaptea. Am urcat deci, sus, convinsa ca nimeni nu ar putea fi acolo. Am fost surprinsa sa vad ca ma inselasem... doua siluete pe care nu le-am putut descifra erau deja acolo. - Pot sta si eu aici? am intrebat, cu o timiditate foarte vizibila mie. Vreau doar sa scriu cateva poezii inainte de culcare... | |
| | | Morton J. Rainey Decan
Mesaje : 217 Data de inscriere : 05/09/2009 Localizare : Where misery loves company
| Subiect: Re: printre scandurile roase Mier Sept 16, 2009 11:15 pm | |
| Undeva,intr-un colt intunecat o fiinta solitara aruncase ultima soapta indescifrabila .Incepuse sa se joace cu bricheta , "invocand" uneori focul .La fiecare scanteie ,la fiecare flacara aceasta tresarise ciudat . Ofta.Se aseza pe vine si isi trecu varfurile degetelor prin praf apoi isi linse palma ,lasand ca fruntea sa ii fie atinsa de praful de pe degete . -"Sublim !...De-a dreptul sublim !..." | |
| | | Shinku
Mesaje : 197 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Versailles
| Subiect: Re: printre scandurile roase Mar Sept 29, 2009 3:14 am | |
| - Lisette! Vocea mea vesela, predata unui ton adorabil, suna ciudat de copilaros. O vazusem dintr-o data. Nu o observasem pana in secunda in care a soptit acele cuvinte indescifrabile mie, dar atat de specifice ei. M-am apropiat de coltul in care banuiam ca e, observand acea silueta aproabe invizibila din cauza intunericului. - Esti aici? am intrebat pierduta, apropiindu-ma cu pasi mici. Simteam o afectiune puternica pentru ea in acele momente, lucru care ma facea sa strang puternic caietul la piept. N-as fi vrut sa ma vada asa, ce-i drept. Camasa mea de noapte, lunga si albam era in acel stil frantuzesc elegant, dar statea ingrozitor pe mine. Parul, desi des si ondulat de la recenta spalare, era prea umflat si ciufulit. Nu ma uitam aproape niciodata la mine cand aratam asa, de frica sa nu ma detest. Dar speram ca Lisette nu avea sa observe. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: printre scandurile roase | |
| |
| | | | printre scandurile roase | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|