Cine este conectat? | În total sunt 9 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 9 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 73, Mier Noi 27, 2024 2:48 am |
|
| Don't be scary .. just me! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Allan
| Subiect: Don't be scary .. just me! Dum Sept 06, 2009 10:48 pm | |
| OOC: Dimineata - 8:30
BIC: Aceleasi zgomote se auzeau continuu,deja devenea enervant si incepeam sa ma infurii la culme .. dar mi-am pastrat calmul si am ignorat.Am tras patura pe deasupra capului si am ramas invelit aproximativ pe tot corpul,frig.Inca il mai simtisem, chiar cu atatea paturi pe mine ..! Am oftat usor si mi-am frecat palmele una de alta in speranta ca ma voi incalzi,dar fara vre-un rezultat.. nu unul bun,cel putin. | |
| | | Odradek Francesca Admin
Mesaje : 742 Data de inscriere : 04/09/2009 Localizare : In pod
| Subiect: Re: Don't be scary .. just me! Dum Sept 06, 2009 10:50 pm | |
| -Drace! era atat de intuneric pe hol incat ajunsesem sa ma rog sa nimersc usa buna. Am apasat pe clanta si, spre surprinderea mea usa se deschise lejer. Am cautat in buzunar dupa o lanterna banuind ca becul nu merge. Am aprinso cautand prin camera. "Ok..nu e camera..mea" | |
| | | Allan
| Subiect: Re: Don't be scary .. just me! Dum Sept 06, 2009 10:56 pm | |
| Am scos capul din perna luandu-mi incet lanterna ce statea prafuita , sub pat.Am aprins-o,dand cu lumina slaba,prea slaba.. pe chipul tinerei.Am adresat o intrebare banala si mi-am tras patura pe cap ,din nou. -Cine ..esti?! Am ridicat din spranceana,simteam cum usor,usor .. mainile mi se inghetau la loc. | |
| Subiect: Re: Don't be scary .. just me! Dum Sept 06, 2009 10:58 pm | |
| Am zambit ironic. -Un inger care a venit sa te pazeasca...am ranjit si-am ramas langa usa. -Ma numesc Liz, am gresit camera..pana de curent si in casa asta e mai intuneric decat in iad..banuiesc, am ridicat din umeri prividn cum bateriile lanternei incep sa renunte. -Rahat! Nu iar... | |
| | | Allan
| Subiect: Re: Don't be scary .. just me! Lun Sept 07, 2009 12:56 am | |
| Telefonul vibra.Nu,nu miorlaia acea asurzitoare melodie,ci doar vibra.L`am luat cu cea mai mica miscare... Am oftat usor si am deschis: -Da?! .. nu stai .. Melida..nu..Melidaa! Stai .. Am inchis nervos. -Cred ca trebuie sa te invit sa intri dar cum ai intrat..ia un loc..pai nu prea avem ce face pe intuneric..asa-i? am zambit sters. | |
| Subiect: Re: Don't be scary .. just me! Lun Sept 07, 2009 1:02 am | |
| M-am asezat pe scaun. Il priveam fix, incruntata din cauza obscuritatii. Mi-am pus piciorul, ma rog glezna picioarului drep pe genunchiul, evident, stang si mi-am incrucisat bratele. -Ai tu vreo propunere? M-am intors cu privirea spre geam: fulgere. | |
| | | Allan
| Subiect: Re: Don't be scary .. just me! Lun Sept 07, 2009 1:13 am | |
| -Capu` mi-e gol .. ! Am raspuns simplu si am inceput din nou sa-mi frec palmele una de alta dandu-mi cearceaful jos de pe cap caci aratasem ca un ratat cu el pe cap,dar oare nu aratam mereu asa?! .. -Mda..am uitat.Allan. | |
| Subiect: Re: Don't be scary .. just me! Lun Sept 07, 2009 1:16 am | |
| -Incantata, am icnercat sa zambesc insa, fugitiv, am vazut o constructie iesita in relief in camera. -Stiai ca ai semineu? Am ridicat ironica o spranceana si-am luat lanterna scuturando foarte putin, cat sa mai pot vedea ceva, m-am apropiat icnet observand ca are lemne, nu multe dar inca erau lemne reci. Am cautat o foaie prin buzunar si bricheta. -Mh, o sa se mai incalzeasca putin, am sesizat ce am spus in momentul cand am aruncat foaia aprinsa in semineu si lemnele au inceput sa trozneasca.
Ultima editare efectuata de catre Autumn Elizabeth in Lun Sept 07, 2009 1:43 am, editata de 1 ori | |
| | | Allan
| Subiect: Re: Don't be scary .. just me! Lun Sept 07, 2009 1:33 am | |
| -Ce desteapta esti .. Am zis ironic dar totusi facuse ceva..ceva bun.Am dat din umeri,simtind cum un fior ma patrunde prin tot corpul,ceva mi-a gadilat sinusurile .. am stranutat. -Si tu esti...?! | |
| Subiect: Re: Don't be scary .. just me! Lun Sept 07, 2009 1:44 am | |
| -ar trebui sa ma-mi multumesti ca nu te-am lasat sa degeri, am ridicat din umeri indreptandu-mi spatele ud, incordat in timp ce-mi frecam lipsita de esenta in miscari ceafa uda. -M-am prezentat cand am intrat, Liz pe scurt, am ridicat din umeri si m-am intors cu fata spre el. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Don't be scary .. just me! | |
| |
| | | | Don't be scary .. just me! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|