| ~aroma bauturii~ | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
<SarAnY>
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Vin Sept 11, 2009 5:12 pm | |
| M-am intors cu privirea spre Uruha. Sincer nu intelegeam de ce anume ma dadea la o parte. Nu il vazusem cu vro fata. Asa ca nimic nu ma impiedica sa ma dau la el. I-am pus din nou mainile dupa gat si i-am furat un sarut. Apoi i-am intins un pahar de bere | |
|
| |
Uruha
Mesaje : 57 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 32 Localizare : pe unde vrei tu...
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Vin Sept 11, 2009 5:49 pm | |
| I'am luat paharul din mana si l'am pus pe masa.Nu mai aveam chef de bautura,ma saturasem.And m-a sarutat?!Ce-a patit?In fine,macar pot sa profit,right?M'am uitat in stanga si'n dreapta,am vazut ca nu'i nimeni si am sarutat-o lung | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Vin Sept 11, 2009 5:55 pm | |
| A lasat pahar pe masa. Nu vroia sa mai bea. Si eu care il vroiam beat.. Oricum... Dupa ce l-a lasat jos, ma sarutat lung. I-am raspuns, impingandu-l usor pe canapea. M-am pus peste el, continuand sarutul. | |
|
| |
Uruha
Mesaje : 57 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 32 Localizare : pe unde vrei tu...
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Vin Sept 11, 2009 6:09 pm | |
| M-a impins usor pe canapea continuand sa ma sarute.Era asa dulce.Dar totusi,de ce vroia sa si-o puna cu mine?Vroia doar o aventura sau...?Ei bine,ar trebui sa aleaga aventura.M-am oprit si am intrebat-o -Vrei doar o aventura,right? | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Vin Sept 11, 2009 6:58 pm | |
| -Vrei doar o aventura,right? - Poate... Mai vedem... I-am desfacut camasa, coborand cu saruturile pe gatul lui. L-am mangaiat pe piept sarutand fiecare particica din el. Inca nu il iubeam. Imi era doar simpatic. Nu stiam ce se va intampla in viitor. | |
|
| |
Uruha
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Vin Sept 11, 2009 11:55 pm | |
| -Aham,bine atunci.I'am dat jos bluza ramanand in sutien.Am ridicat-o si mi'am plimbat limba pe buzele ei.Era asa dulce ! Incepuse sa'mi placa fata.Uitasem de Mi Hee.Ce mai conta ca aveam o iubita in acele momente?Nu i'am zis lui Sarany,fiindca atunci se va opri si nu vroiam. | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Sam Sept 12, 2009 3:56 pm | |
| -Aham,bine atunci. Mi-a dat bluza jos apoi mi-a lins buzele. Eu i-am apucat basculinitatea prin pantaloni, mangaind-o usor. L-am sarutat scurt asteptandu-i reactia. | |
|
| |
Uruha
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Dum Sept 13, 2009 5:17 pm | |
| M'am inrosit usor.OMG! Ce directa e fata.Nu ma asteptasem de la ea.In fine,sa trecem la fapte.Mi'am pus o mana pe piciorul ei mangaindul,iar cu cealalta mana am traso inspre mine sarutand-o violent | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Dum Sept 13, 2009 5:20 pm | |
| Ma sarutat violent, ceea ce imi placea enorm. Am inceput sa ii desfac nasturele si fermoarul de la pantaloni. L-am lasat fara, ramanand numai in boxeri. Mi-am dat de buna voie sutienul jos ca lucrurile sa devina mai palpitante. | |
|
| |
Uruha
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Dum Sept 13, 2009 6:07 pm | |
| Si-a dat jos sutienu.OMG!Unde am ajuns cu fata asta,nu pot sa cred.Yeah,arata al naibii de bine.Am inceput sa ma joc cu sanii ei.Apoi i'am muscat usor limba.Era dulce ! ''Ioi,sper ca nu va afla nimeni de ceea ce s-a intamplat'' | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Dum Sept 13, 2009 6:11 pm | |
| Am scos un geamat cand mi-a pus mana pe sani si sa jucat. Mi-a muscat limba. uh.. Am rosit atunci. Ma excita. Am tras de boxerii lui, lasandu-l fara ei. I-am pus mainile pe fundul meu semn ca vroiam sa ma dezbrace. | |
|
| |
Uruha
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Dum Sept 13, 2009 6:33 pm | |
| Am inteles ce vroia.I'am scos chilotii.M'am intors peste ea,ca sa'mi pot face treaba mai bine.Good.I'am desfacut picioarele si am patruns-o usor.Am inceput s-o sarut in stilul japonez. | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Dum Sept 13, 2009 6:52 pm | |
| Mi-a scos chilotii. Ceea ce si vroiam. Mi-a desfacut picioarele si a patruns. Am lasat sa-mi scape un geamat. A inceput sa ma sarute in stilul japonez iar eu i-am raspuns in cel coreean. Hahaha. I-am sarutat gatul incet. | |
|
| |
Uruha
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Dum Sept 13, 2009 7:04 pm | |
| M'am oprit cateva secunde pentru ai pune o intrebare.OMG!Nu ma asteptam ca o s-o intreb pe ea asa ceva. -Ma placi,ai?Am intrebat-o apoi i'am sarutat sanii | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Dum Sept 13, 2009 7:08 pm | |
| -Ma placi,ai? Am ridicat dintr-o stranceana. - de ce intrebi? Tocmai acum trebuia intreba el. Ce moment isi gasise. si de placut... nu il placeam. Adica imi era simpatic.. dar... ah.. nu stiam ce simt... | |
|
| |
Uruha
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Lun Sept 14, 2009 2:14 am | |
| -De ce intreb?!I don't know.Poate pentru ca eu te plac sau habar n'am. Am zis aproape in soapta.Apoi am sarutat-o dulce.Mi'am strecurat limba in gura ei,jucandu-ma cu ea. | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Lun Sept 14, 2009 3:03 am | |
| -De ce intreb?!I don't know.Poate pentru ca eu te plac sau habar n'am. Ma sarutand parca crezand ca nu am auzit ultima parte, parte spusa in soapta. Mi-am dezlipit buzele de ale lui. - De ce ma placi? Ma sti de doar o zi, doua. | |
|
| |
Uruha
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Mar Sept 15, 2009 1:47 am | |
| -De ce te plac?!Si daca te cunosc de o zi,doua ce?Imi placi!Ce nu intelegi?Am inceput sa o sarut mangaindu'i spatele.Avea o piele fina,chiar cum imi placea.Am coborat mai jos cu saruturile oprindu'ma la gat. | |
|
| |
<SarAnY>
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ Mar Sept 15, 2009 1:49 am | |
| -De ce te plac?!Si daca te cunosc de o zi,doua ce?Imi placi!Ce nu intelegi? Cand ma sarutat am inceput sa respir tot mai repede, ajungand la un gafait incet. - Si tu imi placi. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ~aroma bauturii~ | |
| |
|
| |
| ~aroma bauturii~ | |
|