Autumnsound
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Autumnsound

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Cine este conectat?
În total sunt 16 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 16 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 56, Mier Noi 27, 2024 12:47 am

~aroma bauturii~

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
<SarAnY>

<SarAnY>

Data de inscriere : 05/09/2009

~aroma bauturii~ - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyVin Sept 11, 2009 5:12 pm

M-am intors cu privirea spre Uruha. Sincer nu intelegeam de ce anume ma dadea la o parte. Nu il vazusem cu vro fata. Asa ca nimic nu ma impiedica sa ma dau la el. I-am pus din nou mainile dupa gat si i-am furat un sarut. Apoi i-am intins un pahar de bere
Sus In jos
Uruha

Uruha

Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 32
Localizare : pe unde vrei tu...

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyVin Sept 11, 2009 5:49 pm

I'am luat paharul din mana si l'am pus pe masa.Nu mai aveam chef de bautura,ma saturasem.And m-a sarutat?!Ce-a patit?In fine,macar pot sa profit,right?M'am uitat in stanga si'n dreapta,am vazut ca nu'i nimeni si am sarutat-o lung
Sus In jos
<SarAnY>

<SarAnY>

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyVin Sept 11, 2009 5:55 pm

A lasat pahar pe masa. Nu vroia sa mai bea. Si eu care il vroiam beat.. Oricum... Dupa ce l-a lasat jos, ma sarutat lung. I-am raspuns, impingandu-l usor pe canapea. M-am pus peste el, continuand sarutul.
Sus In jos
Uruha

Uruha

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyVin Sept 11, 2009 6:09 pm

M-a impins usor pe canapea continuand sa ma sarute.Era asa dulce.Dar totusi,de ce vroia sa si-o puna cu mine?Vroia doar o aventura sau...?Ei bine,ar trebui sa aleaga aventura.M-am oprit si am intrebat-o
-Vrei doar o aventura,right?
Sus In jos
<SarAnY>

<SarAnY>

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyVin Sept 11, 2009 6:58 pm

-Vrei doar o aventura,right?
- Poate... Mai vedem...
I-am desfacut camasa, coborand cu saruturile pe gatul lui. L-am mangaiat pe piept sarutand fiecare particica din el. Inca nu il iubeam. Imi era doar simpatic. Nu stiam ce se va intampla in viitor.
Sus In jos
Uruha

Uruha

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyVin Sept 11, 2009 11:55 pm

-Aham,bine atunci.I'am dat jos bluza ramanand in sutien.Am ridicat-o si mi'am plimbat limba pe buzele ei.Era asa dulce ! Incepuse sa'mi placa fata.Uitasem de Mi Hee.Ce mai conta ca aveam o iubita in acele momente?Nu i'am zis lui Sarany,fiindca atunci se va opri si nu vroiam.
Sus In jos
<SarAnY>

<SarAnY>

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptySam Sept 12, 2009 3:56 pm

-Aham,bine atunci.
Mi-a dat bluza jos apoi mi-a lins buzele. Eu i-am apucat basculinitatea prin pantaloni, mangaind-o usor. L-am sarutat scurt asteptandu-i reactia.
Sus In jos
Uruha

Uruha

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyDum Sept 13, 2009 5:17 pm

M'am inrosit usor.OMG! Ce directa e fata.Nu ma asteptasem de la ea.In fine,sa trecem la fapte.Mi'am pus o mana pe piciorul ei mangaindul,iar cu cealalta mana am traso inspre mine sarutand-o violent
Sus In jos
<SarAnY>

<SarAnY>

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyDum Sept 13, 2009 5:20 pm

Ma sarutat violent, ceea ce imi placea enorm. Am inceput sa ii desfac nasturele si fermoarul de la pantaloni. L-am lasat fara, ramanand numai in boxeri. Mi-am dat de buna voie sutienul jos ca lucrurile sa devina mai palpitante.
Sus In jos
Uruha

Uruha

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyDum Sept 13, 2009 6:07 pm

Si-a dat jos sutienu.OMG!Unde am ajuns cu fata asta,nu pot sa cred.Yeah,arata al naibii de bine.Am inceput sa ma joc cu sanii ei.Apoi i'am muscat usor limba.Era dulce ! ''Ioi,sper ca nu va afla nimeni de ceea ce s-a intamplat''
Sus In jos
<SarAnY>

<SarAnY>

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyDum Sept 13, 2009 6:11 pm

Am scos un geamat cand mi-a pus mana pe sani si sa jucat. Mi-a muscat limba. uh.. Am rosit atunci. Ma excita. Am tras de boxerii lui, lasandu-l fara ei. I-am pus mainile pe fundul meu semn ca vroiam sa ma dezbrace.
Sus In jos
Uruha

Uruha

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyDum Sept 13, 2009 6:33 pm

Am inteles ce vroia.I'am scos chilotii.M'am intors peste ea,ca sa'mi pot face treaba mai bine.Good.I'am desfacut picioarele si am patruns-o usor.Am inceput s-o sarut in stilul japonez.
Sus In jos
<SarAnY>

<SarAnY>

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyDum Sept 13, 2009 6:52 pm

Mi-a scos chilotii. Ceea ce si vroiam. Mi-a desfacut picioarele si a patruns. Am lasat sa-mi scape un geamat. A inceput sa ma sarute in stilul japonez iar eu i-am raspuns in cel coreean. Hahaha. I-am sarutat gatul incet.
Sus In jos
Uruha

Uruha

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyDum Sept 13, 2009 7:04 pm

M'am oprit cateva secunde pentru ai pune o intrebare.OMG!Nu ma asteptam ca o s-o intreb pe ea asa ceva.
-Ma placi,ai?Am intrebat-o apoi i'am sarutat sanii
Sus In jos
<SarAnY>

<SarAnY>

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyDum Sept 13, 2009 7:08 pm

-Ma placi,ai?
Am ridicat dintr-o stranceana.
- de ce intrebi?
Tocmai acum trebuia intreba el. Ce moment isi gasise. si de placut... nu il placeam. Adica imi era simpatic.. dar... ah.. nu stiam ce simt...
Sus In jos
Uruha

Uruha

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyLun Sept 14, 2009 2:14 am

-De ce intreb?!I don't know.Poate pentru ca eu te plac sau habar n'am. Am zis aproape in soapta.Apoi am sarutat-o dulce.Mi'am strecurat limba in gura ei,jucandu-ma cu ea.
Sus In jos
<SarAnY>

<SarAnY>

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyLun Sept 14, 2009 3:03 am

-De ce intreb?!I don't know.Poate pentru ca eu te plac sau habar n'am.
Ma sarutand parca crezand ca nu am auzit ultima parte, parte spusa in soapta. Mi-am dezlipit buzele de ale lui.
- De ce ma placi? Ma sti de doar o zi, doua.
Sus In jos
Uruha

Uruha

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyMar Sept 15, 2009 1:47 am

-De ce te plac?!Si daca te cunosc de o zi,doua ce?Imi placi!Ce nu intelegi?Am inceput sa o sarut mangaindu'i spatele.Avea o piele fina,chiar cum imi placea.Am coborat mai jos cu saruturile oprindu'ma la gat.
Sus In jos
<SarAnY>

<SarAnY>

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 EmptyMar Sept 15, 2009 1:49 am

-De ce te plac?!Si daca te cunosc de o zi,doua ce?Imi placi!Ce nu intelegi?
Cand ma sarutat am inceput sa respir tot mai repede, ajungand la un gafait incet.
- Si tu imi placi.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ~aroma bauturii~   ~aroma bauturii~ - Pagina 2 Empty

Sus In jos

~aroma bauturii~
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Autumnsound :: Cos de gunoi-
Mergi direct la: