Cine este conectat? | În total sunt 59 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 59 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 59, Mier Noi 27, 2024 2:42 am |
|
| Putina relaxare agresiva | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Morton J. Rainey Decan
Mesaje : 217 Data de inscriere : 05/09/2009 Localizare : Where misery loves company
| Subiect: Re: Putina relaxare agresiva Lun Noi 02, 2009 10:42 pm | |
| -Ca iti apartin ssi ca te ador .As face absolut orice pentru tine ! raspunse ea , cuvantul "orice" facandu-l sa sune mai puternic ,astfel intarindu-si afirmatia atat de pura si de reala.Pur si simplu simtea ca se nascuse pentru ea. | |
| | | Shinku
Mesaje : 197 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Versailles
| Subiect: Re: Putina relaxare agresiva Mar Noi 03, 2009 1:57 am | |
| Am tresarit... cuvintele ei ma facusera sa ma simt ciudat, un sentiment ce nu putea fi definit. - Nu-mi poti apartine... orice are macar ceva uman in el nu poate apartine nimanui. Nimeni nu poate stapani pe nimeni, caci in general nimeni nu vrea... Am pronuntat ultima propozitie cu o oarecare nostalgie, amintindu-mi de acele cateva dati din trecutul meu in care o regaseam. Am oftat, spunandu-i in gand: "Cu toate astea... cred ca si eu te ador pe tine, draga Lisette! Esti ultima persoana..." n-am terminat propozitia, imagini trecute facandu-ma sa pierd cuvintele in agonie. | |
| | | Morton J. Rainey Decan
Mesaje : 217 Data de inscriere : 05/09/2009 Localizare : Where misery loves company
| Subiect: Re: Putina relaxare agresiva Mar Noi 03, 2009 10:17 pm | |
| Ofta apoi continua ceea ce avea de spus ,dar ce fusese oprit de nostalgie.Incepu sa chicoteasca ,dar continua : -...si ca nu cer decat cea mai josnica dovada de iubire.Imi e deajuns si aceea . O durea.De obicei se multumea doar cu ceea ce era mai bun sau mai puternic .Insa aceasta fiinta a facut-o sa ii cada la picioare.De ce? De ce ea era atat de slaba in fata blondei?De ce? De ce o ura si o iubea simultan?De ce ? De ce se simtea derizorie si totusi atat de frumoasa si de speciala ?De ce??? | |
| | | Shinku
| Subiect: Re: Putina relaxare agresiva Sam Noi 07, 2009 11:37 pm | |
| - O dovada de iubire? Am privit-o cu ochii goi, nestiutori. Mi-era greu sa inteleg ceva ce era legat de iubire, caci o simtisem in prea multe feluri ca sa o mai pot identifica din nou. "Unde esti cand am nevoie de tine...?" m-am spus in gand mie insumi, ca si cum as fi fost o persoana "de demult". | |
| Subiect: Re: Putina relaxare agresiva Dum Noi 08, 2009 1:27 am | |
| Ii intinse mana apoi raspunse pe un ton pervers, cu vocea-i tipic masculina: -Sau poate tu ai nevoie de una . Se dadu cativa pasi mai in spate ,tragand-o pe aceasta odata cu ea. Se simtea atat de puternica si totusi atat de fragila si nesemnificativa . | |
| | | Shinku
| Subiect: Re: Putina relaxare agresiva Dum Noi 08, 2009 2:07 am | |
| - Eu? "Aceasta va fi noua mea tema de gandire..." mi-am spus. Nu aveam nevoie de dragoste, nu o vroiam pe a nimanui. Poate doar afectiunea, indiferent de falsitatea ei... o ofeream si o vroiam, intr-o oarecare masura. - Nu am nevoie. | |
| Subiect: Re: Putina relaxare agresiva Dum Noi 08, 2009 5:45 pm | |
| -Aceasta se refera la acea dragoste simpla : atentia , portectia , ingrijorarea . Nu stia cum sa defineasca dragostea pura fiindca nu era sigura ca si ea o simte ,asa ca degeaba se mai ostenea sa o defineasca sa o captureze in suflet. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Putina relaxare agresiva | |
| |
| | | | Putina relaxare agresiva | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|