Cine este conectat? | În total sunt 12 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 12 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 56, Mier Noi 27, 2024 12:47 am |
|
| room full of mysteries | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Hwang Mi Hee
| Subiect: room full of mysteries Sam Sept 12, 2009 8:48 pm | |
| Noaptea isi facu aparitia iar o racoare imensa cuprinse intreaga camera..deja ma obisnuisem cu acest lucru. .Nu puteam sa dorm asa ca mi-am luat o patura am pus-o pe mine si m-am asezat pe pervazul ferestrei privind luna si incercand sa-I descopar misterele | |
| | | Shinku
Mesaje : 197 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Versailles
| Subiect: Re: room full of mysteries Sam Sept 12, 2009 10:15 pm | |
| - Auu... Intunericul instalat in starturi groase pe holuri mi-a blocat vederea in asa hal incat m-am impedicat de covor, lovindu-ma de o usa. N-am spart-o, nici pe ea nici pe mine, dar eram sigura ca cine e inauntru s-a speriat. M-am ridicat si am batut usor la usa: - Imi cer scuze! am spus fara sa astept sa mi se deschida. M-am impedicat si am cazut peste usa, imi pare rau! | |
| | | Hwang Mi Hee
| Subiect: Re: room full of mysteries Dum Sept 13, 2009 2:16 am | |
| Am simtit cum imi sta inima in loc cand am auzit acea lovitura in usa dar m-am usurat cand am vazut fata.Pentru moment crerzusem ca era fantoma. -Nu-i nimic..se intampla des cand e intuneric..ia loc1 | |
| | | Shinku
| Subiect: Re: room full of mysteries Dum Sept 13, 2009 2:21 am | |
| Am zambit scurt, rusinata, si am facut o plecaciune. Nu parea sa fi dormit, dar se vedea ca o speriasem. M-a invitat sa i-au loc, asadar m-am asezat pe un scaun, incrucisand mainile si asezandu-le pe picioare. - Sunt Shinku! i-am spus, zambind dulce. Te rog, sa nu crezi despre mine ca sunt aici ca sa stric somnul celorlalti. Sunt putin cam neindemanatica cateodata, cred... care este numele tau? | |
| | | Hwang Mi Hee
| Subiect: Re: room full of mysteries Dum Sept 13, 2009 2:29 am | |
| Am zambit spre ea.Era la fel de neindemanatica ca mine. -Hey nu ai sticat somnul nimanui...nu dormeam..chiar daca as vrea sa dorm nu prea pot. -Eu sunt Mi Hee...incantata de cunostinta!Vrei un ceai sau altceva? - | |
| | | Shinku
| Subiect: Re: room full of mysteries Dum Sept 13, 2009 2:34 am | |
| - Incantata, Mi Hee! i-am zambit. O ceasca de ceai, daca nu te deranjeaza! Stiam ca ar fi fost politicos sa refuz, dar proaspata imagine a ceaiului in mintea mea devenise imposibil de innabusit. - Si... e vina casei ca nu poti dormi? Am intrebat-o. | |
| | | Hwang Mi Hee
| Subiect: Re: room full of mysteries Dum Sept 13, 2009 2:40 am | |
| M-am indreptat spre bucatarie preparand ceaiului apoi intorcandu-ma inapoi in camera.I-am intins o cana cu ceai fetei una oprind-o pentru mine -Poftim! Hmm..jumatate vina casei jumatat a noptii pentru ca ma fascineza. -dar u de ce nu dormi? | |
| | | Shinku
| Subiect: Re: room full of mysteries Dum Sept 13, 2009 2:54 am | |
| I-am multumit pentru ceasca de ceai, lasandu-mi privirea in jos la auzul intrebarii. Mi-am dus ceasca la buze, luand doar putin. Era de cirese. - E mai complicat si mai ciudat... sa zicem doar ca n-am somn! i-am zis, luand inca o gura de ceai si devenind brusc adancita in ganduri. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: room full of mysteries | |
| |
| | | | room full of mysteries | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|