Autumnsound
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Autumnsound

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Cine este conectat?
În total sunt 26 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 26 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 56, Mier Noi 27, 2024 12:47 am

Capcane imaginare

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Shinku

Shinku

Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 28
Localizare : Versailles

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptyMar Sept 29, 2009 2:54 am

Niciodata nu-mi placusera labirinturile naturale, cu acele tufisuri verzi si dubioase. Gaseai usor iesirea, putand sa observi fundaturile printre frunze, dar macar dadeau un aer mai vesel. Doar pentru am ma pierde plictiseala odata cu propria persoana, am hotarat sa trec si pe acolo. Totul era banal, ca o alee de la tara, dar iti dadea acea impresie falsa si dezamagitoare ca ar duce la ceva mult mai interesant decat pare. Dar nu era asa in totalitate. Nu la mult timp dupa ce am inceput sa ma plimb haotic, am simtit ceva: un miros ciudat plutea in aer, o aroma acra si sarata imposibil de definit. Curand, acest miros neobisnuit a devenit acompaniat de sunetul unor pasi grei. Am inceput sa cant, incercand sa-mi alung starea de panica:
- Aux Champs Elysées*, Aux Champs Elysées...

Off: Aux Champs Elysées = Pe Champs Elysées (care este un bulevard foarte cunoscut din Franta)
Sus In jos
Morton J. Rainey
Decan
Morton J. Rainey

Data de inscriere : 05/09/2009
Localizare : Where misery loves company

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptyMier Sept 30, 2009 8:48 pm

Era perfect.Perfect de imperfect .Totul in jurul ei era la fel ca intotdeauna.Trist,rece,mutilat.Desi natura pentru multi reprezenta cel mai minunat lucru, pentru Lisette era cea mai mare prostie a lumii.
Si totusi ii placea , fiindca in bratele naturii se refugia cand nu avea inspiratie .Printre ierburile uriase, ude,unde se putea intinde ore intregi , privind cerul .
O ustura.Pielea de pe maini o ustura ,la fel si fata .Tinea cutia de vioara in mana ,ca pe cea mai de pret comoara.In minte aceeasi melodie ii rasuna ,amortindu-i gandurile , sechestrandule asupra ei.
Sus In jos
Vera Kazimir

Vera Kazimir

Data de inscriere : 04/09/2009
Varsta : 34

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptyMier Sept 30, 2009 11:53 pm

Misca ca'ntr'un balet mecanic capul, scrasnind din dinti, auzind intreruperea linistii, venita cu pasii, cu tocurile'nfipte in solul mlastinos si incarcat cu crengi subtiri, arcuite si rupte la impact.
-Da?
Dar atinti privirea asupra lichidului vascos, isi relua obiceiul calcarii prin balti si prin noroi.
Labirintul cel magic se dovedi ceva sub denumirea sa.
Sus In jos
Morton J. Rainey
Decan
Morton J. Rainey

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptyJoi Oct 01, 2009 9:52 pm

Privi in jur apoi trase aer in piept.Mirosul sau scarbos si specific era singurul lucru ce il simtea,inafara de usturime .
Privi din nou in jur intr-un mod disperat ,de cateva ori , repetandu-si miscarile.Incepu iar ca mintea sa i se cufunde in alb si negru , si'n sunet de vioara.In acea clipa nu dorea decat ca orbitele sa ii gaseasca o fiinta la fel de vie ca si ea.
-..La fel.Singura.Sublim !...rosti aceasta mai mult pentru ea
Sus In jos
Shinku

Shinku

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptySam Oct 24, 2009 1:09 am

- Aproape singura, draga Lisette...
M-am furisat in spatele ei, recunoscandu-i imediat vocea. Nu aveam o neaparata nevoie sa vorbesc cu ea, adoram simpla ei prezenta intr-un mod inexplicabil, ilogic. Era ca si cum as fi putut sa-mi traiesc momentele indispensabile de singuratate mult mai placut, desi cu cineva.
Sus In jos
Morton J. Rainey
Decan
Morton J. Rainey

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptySam Oct 24, 2009 10:58 pm

Isi mari ochii si astfel si raza vizuala la auzirea vocii ei.Macabra si dulce voce a Infernului ce zacea in trupul acela elegant.Infern si abis .Asta vedea in ea.Si ii placea.Fiindca nebunia si desfraul fac parte din Infern , iar infinitul si durerea fac parte din abis.Fac parte din ea si vor face parte din ea de-a pururi.
Se intoarse catre ea si schita un zambet.Ofta si privi in jur ,dezmeticindu-se.Ii atinse chipul .
Sus In jos
Shinku

Shinku

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptyDum Oct 25, 2009 2:02 am

Stateam nemiscata, cu privire atintita asupra ei. Nu miscam... nici sa clipesc nu simteam nevoia. Vroiam cu disperare sa jos rolul papusii, sa fiu din portelan. O papusa regulara, ce nu vorbeste, nu merge, nu face nimic decat priveste. Imi doream asta intr-un fel ciudat, dorind ca Lisette sa-mi fie stapana.
Sus In jos
Morton J. Rainey
Decan
Morton J. Rainey

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptyMar Oct 27, 2009 11:23 pm

O lua in brate ca pe o mireasa , banuind ca avea sa ii placa.Continua sa mearga , tinand-o in brate desi avea cutia viorii inca in brate si desi ii era cam greu sa se deplaseze nu o deranja ! Era tot ce isi dorea , desi nu stia ca Shinku vroia sa fie "posedata" de ea , ci invers.
Sus In jos
Shinku

Shinku

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptyMier Oct 28, 2009 5:07 pm

M-am lasat ridicata, stiind ca greutatea mea nu era o problema. Faptul ca mancam doar cat sa supravietuiesc, contaminandu-mi sangele cu ceaiuri si vin, isi spunea cuvantul pe pielea si in greutatea mea. Probabil nu cantaream nici cat acea vioara. Dar totusi, o incomodam, credeam asta cu tarie. Incomodam pe toata lumea intr-un fel sau altul.
- Ma poti lasa jos, acum, te rog?
Sus In jos
Morton J. Rainey
Decan
Morton J. Rainey

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptyMier Oct 28, 2009 11:15 pm

Vorbele sale o ranira oarecum.Inca odata simtea ca nu este deloc de folos si ca singurul sau scop era acela blestemat cu sange si lacrimi.O privi usor nervoasa,incruntandu-se apoi o lasa jos.
Cu ultimele forte incerca sa se abtina de a se condamna singura la moarte.O moarte inceata , dureroasa , intr-un cuvant: agonica.
Sus In jos
Shinku

Shinku

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptyJoi Oct 29, 2009 12:45 am

Odata ce pantofii mei au atins pamantul, m-am intors spre Lisette, lipindu-mi palma de bratul ei. Simteam o racoare ciudata, specifica mie, deci materialul hainei sale era gros.
- Cred ca este doar imaginatia mea, dar mi-ai luat raceala. Bratul tau e aproape lafel de inghetat ca al meu!
Era ca si cum in locul greutatii care ar fi normala unei fete de varsta mea, principalul "obstacol" era raceala. O imprastiam peste tot, prin fiecare celula a pielii care o atingea pe a mea. Era, pur si simplu, ca si cum as fi contaminat orice suprafata de piele care o atingea pe a mea.
Sus In jos
Morton J. Rainey
Decan
Morton J. Rainey

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptyJoi Oct 29, 2009 10:10 pm

Sau probabil ea o contaminase pe Shinku.Singurele dati cand trupul sau era cald era atunci cand se imbata sau se ranea,insa era intr-o stare perfecta.Sau poate doar erau la fel?Doua fiinte la fel , doua jumatati ce , imdirect altcatuiesc un intreg complex si enervant de misterios.Poate...?
Sus In jos
Shinku

Shinku

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptyLun Noi 02, 2009 4:14 am

M-am intors, partial cu spatele, ca si cum as fi fost brusc atrasa de ceva. Mi-am arcuit sprancenele subtiri, cautand parca ceva... cu alti ochi. "Erzsebet...?" Era ceva in aer, parca, dar nu putea sa fie ea. Am oftat prelung, incepand din nou sa fredonez o veche melodie in latina.
- Ave, ave... verum corpus...
Sus In jos
Morton J. Rainey
Decan
Morton J. Rainey

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptyLun Noi 02, 2009 11:04 pm

Latina???gandise ea brusc.Adora aceasta limba moarta , la fel de mult ca si ebraica .Totusi, nu avusese niciodata interesul de a o invata cum a facut cu limba evreilor.Ranji scurt apoi ii atinse umerii realizand ca blonda nu o dorea decat pe fantoma.
Sus In jos
Shinku

Shinku

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptyMar Noi 03, 2009 1:39 am

M-am intors incet, inca repetand versurile intr-o tonalitate inalta. Mi-am coborat vocea brusc, pronuntand cuvintele intr-un fel ce nu-mi era deloc specific... tunator.
- Cat detest prezentele astea nevazute, ah! Le detest caci tac, dispar...
Stiam ca Lisette stia despre ce vorbeam, acele prezente fiind cu siguranta obisnuita si pentru ea. I-am luat mana stanga cu ale mele, analizandu-i, parca, piele alba. Am strans-o cu afectiune, nestiind de ce... poate pentru simplul motiv ca era acolo, o prezenta umana, binefacatoare pentru mine.
Sus In jos
Morton J. Rainey
Decan
Morton J. Rainey

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare EmptyMar Noi 03, 2009 10:25 pm

-O prezenta acida si care ne tortureaza ,moral.
Si iar ajunsera la acea descompunere anormala .Era un fel de teorie atat de stupida insa benefica pentru ea , cel putin pentru a isi exprima , oarecum , sentimentele .Insa prefera ca starile sa ii fie tinute secrete.
Simti imediat gestul fetei si o privise cu ochii mari .Coapsele ii amortisera , si,deci asta insemnara ca ii erau reci , inghetate .Isi aduse aminte brusc de serile in care degera si o astepta pe ea...Doar pe ea.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Capcane imaginare Empty
MesajSubiect: Re: Capcane imaginare   Capcane imaginare Empty

Sus In jos

Capcane imaginare
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Autumnsound :: Cos de gunoi-
Mergi direct la: