Cine este conectat? | În total sunt 45 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 45 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 56, Mier Noi 27, 2024 12:47 am |
|
| Postari inutile | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Postari inutile Sam Sept 05, 2009 2:50 am | |
| Nume:C.M Prenume:Andru Varsta:26 Statut: [Profesor/insotitor/elev/student/alimentator*]: profesor Descriere morala[3 defecte]:fumeaza,atunci cand se enerveaza face urat,tacut uneori,nu da explicatii prea multe Descriere fizica[macar 2 defecte]: slab,foarte tanar la aspect pentru varsta lui (lucru care-i determina pe unii sa nu-l prea ia in serios),suvitat(blond,negru,castaniu),ochii albastrii,ten alb,inalt Alte informatii [eventual]: profesor din intamplare(nu el a vrut sa fie asa ceva) Poza:- Spoiler:
[/quote] |
| | | Ken
| Subiect: Re: Postari inutile Sam Sept 05, 2009 3:16 am | |
| Nume: Tatsumaki Prenume: Ken Varsta:20Statut: [Profesor/insotitor/elev/student/alimentator*]: student Descriere morala[3 defecte]:fumator, alcoolic, violent daca este nevoie, arogant, irascibil, foarte rece, dar inteligent si misterios(genul de persoana cu mai multe fete pe care o cunosti doar cand te lasa sa o cunosti) Descriere fizica[macar 2 defecte]: nu foarte inalt, destul de slab pentru varsta lui, o infatisare tipic japoneza...nimic mai mult de spus Alte informatii [eventual]:Poza:- Spoiler:
| |
| | | Anne
| Subiect: Re: Postari inutile Sam Sept 05, 2009 6:31 pm | |
| Nume:Morgan Prenume: Anne Varsta: 19 Statut: [Profesor/insotitor/elev/student/alimentator*]:studenta Descriere morala[3 defecte]: vesela, irascibila, enervanta, cicalitoare, simpatica, prietenoasa, romantica, alcoolica, sensibila, timida, tacuta Descriere fizica[macar 2 defecte]: Are ochi albastri, parul blond cu suvite foarte aspru, destul de slaba, are o cicatrice mare pe piciorul drept Alte informatii [eventual]: picteaza, canta la tobe Poza:- Spoiler:
Fi mai atenta, pe forum nu sunt permise pozele care deformeaza pagina, data viitoare te rog foloseste " - Cod:
-
[spoiler][/spoiler] "
Ultima editare efectuata de catre Anne in Lun Sept 07, 2009 7:49 pm, editata de 1 ori | |
| | | Allan
| Subiect: Re: Postari inutile Dum Sept 06, 2009 10:34 pm | |
| Nume:Jonathan Prenume:Allan Varsta:20 Statut: [Profesor/insotitor/elev/student/alimentator*]:elev (xD) Descriere morala[3 defecte]:Increzut,prefacut,tacut.calitati:nu prea cred ca are asa ceva Descriere fizica[macar 2 defecte]:parul (defect)palmele exagerat de mari.- Inalt,ochi caprui,corp bine format (nici prea slab nici prea gras. Alte informatii [eventual]: - Poza:- Spoiler:
| |
| | | Pixie
| Subiect: Re: Postari inutile Lun Sept 07, 2009 1:05 am | |
| Nume:Von D Prenume:Pixie Varsta:18 Statut: [Profesor/insotitor/elev/student/alimentator*]:studenta Descriere morala[3 defecte]:zănatica,irascibila,cicalitoare,timida Descriere fizica[macar 2 defecte]:scunda,ochii micuti,caprui,par rosu,bust proeminent,buze mici,o cicatrice pe sold [in urma unui accident penibil]relativ astupata [cu unul dintre tatuajele care ii acopera 60% din corp] Alte informatii [eventual]:- Poza:- Spoiler:
| |
| | | Nao
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Postari inutile | |
| |
| | | | Postari inutile | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|