Autumnsound
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Autumnsound

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Cine este conectat?
În total sunt 30 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 30 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 56, Mier Noi 27, 2024 12:47 am

Pustietate infinita

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Morton J. Rainey
Decan
Morton J. Rainey

Data de inscriere : 05/09/2009
Localizare : Where misery loves company

Pustietate infinita Empty
MesajSubiect: Pustietate infinita   Pustietate infinita EmptyVin Oct 02, 2009 6:21 pm

OOC: 23:00 , vineri
Topic deschis
BIC: Isi aseza coatele grele pe pervazul rece.Privi luna.Nori negri treceau prin calea corpului ceresc ,parca impiedicand-o intentionat sa lumineze , sa o incante pe Lisette.
Se prinse cu mana de zid , simtind cum cicatricea de pe spate o ustura cu fiecare raza a lunii de ii atingea spatele.Se intinse pe jos ,inelul de argint scotand un sunet usor disturbant la contactul cu podeaua.
Linistea aceea i se parea ostila ,iar ea , in acel peisaj format din luna , durere si liniste , doar un element derizoriu.
Sus In jos
Shinku

Shinku

Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 28
Localizare : Versailles

MesajSubiect: Re: Pustietate infinita   Pustietate infinita EmptyLun Noi 02, 2009 5:04 am

Pielea alba, cadaverica, a degetelor mele era singura pe care indrazneam sa o las in lumina. Corpul meu era aproape complet ascuns in spatele zidului, temator. Era un moment dintr-acela in care nu suportam lumina, indiferent de sursa aceleia. Mi-era frica de ea, ca si cum as fi ars la contactul cu ea, ca si cum avea ceva ce nu trebuia sa vad. Ca de obicei, incepusem sa cant. Nici eu nu stiam ce, versurile cantate cu ton inalt amintind de "Ave Maria". Ma pierdeam, iesind in lumina cu ochii inchisi.
Sus In jos
Morton J. Rainey
Decan
Morton J. Rainey

Data de inscriere : 05/09/2009
Localizare : Where misery loves company

MesajSubiect: Re: Pustietate infinita   Pustietate infinita EmptyLun Noi 02, 2009 10:17 pm

Scoase un ragnet,ca de fiara .Se simtea ca o fiara,gandea ca o fiara ...Era o fiara si dorea doar sa ucida.
Intr-adevar, cicatricea ei chiar se inrosise si pielea ei chiar crapa ! Oare..oare se atasase de luna si oare aceea era sursa ei de energie satanica?Oare noaptea era intervalul de timp in care ea era speriata de macabru si in care ea insasi se unea cu macabrul?!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pustietate infinita   Pustietate infinita Empty

Sus In jos

Pustietate infinita
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Autumnsound :: Cos de gunoi-
Mergi direct la: