Cine este conectat? | În total sunt 14 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 14 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 28, Mar Noi 26, 2024 10:48 pm |
|
| Rainey,Morton James | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Morton J. Rainey Decan
Mesaje : 217 Data de inscriere : 05/09/2009 Localizare : Where misery loves company
| Subiect: Rainey,Morton James Lun Aug 01, 2011 10:53 pm | |
| - Spoiler:
HOW MUCH YOU KNOW ME ? nume complet [last, first]:Morton James Rainey varsta:35 orientare sexuala:heterosexual ochi:negrii par:brunet inaltime:1.98 metrii greutate:67 kg semne caracteristice:cateva tatuaje si cicatrici pe intreg corpul preferinte vestimentare:uniforme(militare,in special) buget:mediu OH, YOU SEE ME
scurt istoric:Nascut intr-o casuta modesta din Londra,fiu al unui macelar german si al unei scriitoare jumatate amerindianca-jumatate britanica,Morton a avut o copilarie relativ normala,fiind cel mai mare din cei trei frati ai familiei. Numele de familie este cel al mamei sale,luat din cauza rusinii de a afirma ca este fiul unui emigrant. A urmat liceul la Londra,urmand ca apoi sa fie admis la Colegiul Militar. A facut cativa ani de armatam,apoi a ajuns profesor in liceul la care el insusi a invatat. De curand a devenit decanul de la Rose Autumn. informatii suplimentare:nu. | |
| | | | Rainey,Morton James | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|