Cine este conectat? | În total sunt 19 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 19 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 28, Mar Noi 26, 2024 10:48 pm |
|
| Rosebarthory Erzsébet | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Erzsébet Rosebarthory
Mesaje : 139 Data de inscriere : 05/09/2009 Varsta : 30 Localizare : Autumn Rose
| Subiect: Rosebarthory Erzsébet Lun Aug 01, 2011 11:04 pm | |
| HOW MUCH YOU KNOW ME ? Nume complet [last, first]: Rosebarthory Erzsébet Varsta: 25 de ani la momentul mortii Orientare sexuala: straight Ochi: caprui Par: castaniu deschis Inaltime: 66.1 in Greutate: 92.4 lbs Semne caracteristice: Obisnuia sa aiba pielea extrem de palida, pentru ca evita sa petreaca prea mult timp in soare.Chiar si inainte de a muri, ascundea pe corp numeroase urme de violenta (cicatrice si vanatai mascate cu pudra si creme).La momentul mortii, acestora li s-au alaturat si o contuzie craniana insotita de hemoragie, precum si urmele strangularii. preferinte vestimentare: Rochii din secolul al XIX-lea, din materiale fine si cu croiala eleganta, in culori pastelate. buget: - OH, YOU SEE ME
Scurt istoric: Erzsébet s-a nascut in Ungaria, intr-o familie de nobili ruinati.Si-a petrecut copilaria impreuna cu fratii si surorile ei, in conacul ce apartinea familiei de multe generatii, invatand de mica sa se teama de perceptori, de umezeala si de intuneric.Din cauza acestui lucru uraste camerele slab luminate si a ajuns sa adore luxul, oferit de perspectiva unei casatorii impuse de parinti.Inca de la 12 ani a fost logodita cu un nobil olandez, mai in varsta decat ea, logodna ce s-a finalizat cu mariajul lor in momentul in care tanara implinea 15 ani.Nefiind o casatorie din dragoste si reprezentand mai mult un contract de vanzare si cumparare dintre parintii ei si sot, Erzsébet s-a vazaut in curand prizoniera unor decizii ce nu ii apartinusera niciodata.La un an dupa casatorie a dat nastere unei fete, botezata Aleta Lena si urmata la scurt timp de o alta fata, Angela Eva.Fiind una fin familiile nobile cunoascute in secolul al XIX-lea, moartea timpurie a Erzsébet a socat cunoscutii, insa nu a trezit nici un fel de banuieli.Doua sute de ani mai tarziu, domeniul familiei Rosebarthory adaposteste internatul unei scoli, insa sufletul vechea stapana a conacului continua sa isi faca aparitia. Informatii suplimentare: Este irascibila, spontana, nesuferita, idealista, rautacioasa, individualista, trasaturi ce, odata cu moartea ei violenta, s-ar transformat intr-un paroxism accentuat. | |
| | | | Rosebarthory Erzsébet | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|