Cine este conectat? | În total sunt 27 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 27 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 28, Mar Noi 26, 2024 10:48 pm |
|
| Ximena Agata Calipso | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Ximena Agata Calipso
Mesaje : 28 Data de inscriere : 02/08/2011 Varsta : 32 Localizare : în râşniţa de cafea
| Subiect: Ximena Agata Calipso Mar Aug 02, 2011 6:10 am | |
| HOW MUCH YOU KNOW ME ? nume complet [last, first]: Calipso Ximena Agata varsta: 19 orientare sexuala: bisexuală ochi: albastru par: natural-blond ; vopsit-orange inaltime: 1.73 greutate: 51 kilograme semne caracteristice: o mică cicatrice la baza abdomenului , pielea palidă precum laptele , cearcănele vineţii foarte greu observabile deoarece sunt astupate cu fond de ten + pudră. preferinte vestimentare: - buget: limitat. OH, YOU SEE ME
scurt istoric: Născută în Franţa la 3 iulie.. Părinţii ei nu au fost înstăriţi , dar nici săraci. Au fost potriviţi , având o casă cu etaj în Paris. Mama acesteia fiind casnică stând să o crească pe tânără acasă cu toate necesităţile perfect arănjate. A fost trimisă de către julieta (mama ei) şi Jaques (tatăl) la acest internat considerat cel mai bun deoarece şi tatăl a fost aici cu mulţi ani în urmă. Imediat după terminarea liceului cu o medie surprinzătoare pentru o aiurită ca ea 8.67 a intrat la facultatea de arte plastice. informatii suplimentare: Fumează , alcool nu consumă foarte des şi atunci când consumă parcă nu se mai opreşte. Este depresivă şi singuratică.Perversă , cu un accent franţuzesc apăsat , vorbeşte fluent 4 (engleză , franceză desigur , germană ,rusă). Îţi este greu să intri în contact cu ea , nu este sociabilă şi este vulgară. | |
| | | | Ximena Agata Calipso | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|