Cine este conectat? | În total sunt 43 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 43 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 43, Mier Noi 27, 2024 12:38 am |
|
| HILDEGARDE, Rainer Axel | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Rainer Axel Hildegarde
| Subiect: HILDEGARDE, Rainer Axel Mar Aug 02, 2011 6:11 am | |
| HOW MUCH YOU KNOW ME ? nume complet [last, first]: Rainer Axel Hildegarde varsta:23 ani orientare sexuala:ghici. ochi:negri. par:Brunet, tuns scurt, de multe ori ciufulit din cauza ticului sau nervos de a-si trece mana prin par. inaltime:1.85 greutate:69 kg. semne caracteristice:o cicatrice pe umarul drept. preferinte vestimentare:...sa zicem ca se imbraca sport... buget:destul. OH, YOU SEE ME
scurt istoric:S-a nascut in Germania, Berlin, pe 11 noiembrie 1988, intr-o familie destul de instarita. Mama sa, avocata fiind, a dorit dintotdeauna sa-l faca si pe Rainer sa-si doreasca sa devina ceea ce era si ea, insa tanarul a preferat mai degraba sa calce pe urmele tatalui sau, devenind astfel la 22 ani, imediat dupa absolvirea scolii de politie cu specializare in criminalistica, expert criminolog. Cu toate acestea, nu s-a rezumat numai la atata. Fiind o fire de-a dreptul rece si sadica, a devenit asasin pe cont propriu la o varsta destul de frageda si aume la 16 ani cand de fapt alti tineri de varsta lui aveau cu totul si cu totul alte preocupari fata de el. informatii suplimentare: Desi nu le arata si le mascheaza, Rainer are multe defecte cum ar fi impulsivitatea si faptul ca nu ii place sa socializeze iar atunci cand o face, o face doar in interesul personal, pentru a obtine ceva ce-si doreste el foarte mult. Cu toate acestea, este un tanar ordonat, inteligent si brutal, dupa cum multi il caracterizeaza de obicei. Este dotat cu o minte rabdatoare, tenace; un om ambitios, nascut fiind in zodia scorpionului, si necrutator in distrugerea altora. Este un singuratic; temut, detestat, un individ care nu prea inspira incredere. Orice intentii ar avea, sunt bine ascunse sub masca unui sarcasm distructiv. | |
| | | | HILDEGARDE, Rainer Axel | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|