Cine este conectat? | În total sunt 40 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 40 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 40, Mier Noi 27, 2024 12:36 am |
|
| Odradek Francesca | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Odradek Francesca Admin
Mesaje : 742 Data de inscriere : 04/09/2009 Localizare : In pod
| Subiect: Odradek Francesca Mier Aug 03, 2011 5:33 am | |
| HOW MUCH YOU KNOW ME ? nume complet [last, first]: Odradek Elizabeth Francesca varsta: 18 orientare sexuala: heterosexuala ochi: maroniu-roscati, poarta ochelari par: brunet cu tentati roscate inaltime: 1,78 greutate:65 kg semne caracteristice: un tatuaj pe lobul urechii, reprezentand o floare de crin. La nervi ii se dilata pupilele aproape ca a unui drogat. preferinte vestimentare: comod, elegant, cajual, sau ce-i mai trece ei prin minte, depinde de stare buget: limitat OH, YOU SEE ME
scurt istoric: O copila aproximativ vesela, in aparenta, cu ochii destul de clari, suficienti cat sa se poata citi in ei orice fel de sentiment. Romanca de origine. O perioada de rebeliune in exces, din cauza emotivitati pregnante, si-a unei depresii puternice, a fost trimisa de mama ei, omul cu care a reusit sa stea inc asa si de care dorea totusi sa se indeparteze cat mai curand, a trimis-o la autumnsound. Este in anul terminal licean, la arte palstice, ceea ce a si inceput in Romania, tara de origine. O viata oarecum normala, poate nu atat de fericita pe care si-ar fi dorit-o : parinti divortati, pana in clasa a opta a dus lipsa de tovarari, motiv pentru care si-a luat si caracterul : masochism sentimental, rece in aparenta, usor speriata de diverse lucruri, auto-distructiva. Cu toate acestea isi gaseste rapid linistea in muzica, desen, literatura. informatii suplimentare: Este o fire aproximativ vesela, cu reactii uneori asteptabile, mai ales ca in general incearca sa ofere oamenilor "spectacolul" pe care si-l doresc. In diverse circumstante cand sictirul ei ajunge la apogeu, fiind deasemenea si-o persoana destul de sictirita, ajunge sa fie ea insusi. Desi daca e vesela poate fi considerata o persoana destul de trasnita. | |
| | | | Odradek Francesca | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|