Autumnsound
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Autumnsound

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Cine este conectat?
În total sunt 56 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 56 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 56, Mier Noi 27, 2024 12:47 am

Apa rece pe pieptul fierbinte

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
T.O.P

T.O.P

Data de inscriere : 05/09/2009

Apa rece pe pieptul fierbinte Empty
MesajSubiect: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyMier Sept 09, 2009 6:39 pm

Dupa ce mi-am facut damblaua mutand tot prin camera eram transpirat tot! Aveam nevoie urgenta de o baie apoi un somn bun. Mi-am luat doar prosopul pe mine si m-am indreptat spre baie. Ajuns in fata dusului mi-am dat prosopul jos si am intrat sub jet. Insa eram atat de obosit ca nu imi dadusem seama ca era apa rece. Am sarit ca din foc afara!
-Aish! Poate cu ceva noroc ma si imbonlavesc!
Sus In jos
Erzsébet Rosebarthory

Erzsébet Rosebarthory

Varsta : 30
Localizare : Autumn Rose

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyMier Sept 09, 2009 9:05 pm

Nu tipa ... vorbesti prea tare ...
Se auzi in glas plans,de undeva dintrun colt indepartat al incaperii.
Nu ar trebui sa faci dusuri reci toamna ... vei raci si doctorul nu poate ajunge pana aici ...
Apa se opri brusc,sau ... fu oprita de cineva.In scurt timp toata baia se umplu de un parfum dulceag de iasomie,verbina si rozmarin.

Ultima editare efectuata de catre Erzsébet Rosebarthory in Joi Sept 10, 2009 1:55 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Odradek Francesca
Admin
Odradek Francesca

Data de inscriere : 04/09/2009
Localizare : In pod

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyMier Sept 09, 2009 9:39 pm

Ma msicam cu greu, mai mult imi faceam loc cu mainile. Am impins cu greu paravanul pe post de usa ridicand capul. Unghiile negre lucira pentru un scurt timp in lumina difuza. Vedeam in dungi, mult edungi negre din cauza peltelro ce atarnau ude peste fata.
"Rahat! Toata casa asta ma seaca de toto de forta"
Mirosul ma izbi inf ata ca si vocile
-Rose..barthory...am murmurat pentru mine
Sus In jos
https://autumnsound.forumgratuit.ro
T.O.P

T.O.P

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyMier Sept 09, 2009 10:37 pm

Deodata.. totul se schimba pentru mine.. auzisem o voce ciudata.. ma uitam in jur putin speriat..
-Ce-i cu mine am innebunit? Si de se sunt asa speriat? Nu e nimic aici..poate era cineva pe hol.. dar!! de unde stia ca a curs apa rece??? Doc.. doctorul nu poate ajunge pana aici?
Am inghitit in sec.. De unde acel miros? Uitasem deja ca sunt dezbracat in fata dusului.. Tocmai eram bagat in sperieti.. Mi-am tras vro doua palme peste fata sperang ca visam cu ochii deschisi..
Sus In jos
Odradek Francesca
Admin
Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyMier Sept 09, 2009 10:39 pm

Auzul plesnituri ma trezit la realitate simtind cumsunt invadata de mriosula cela dulceag ce-mi faccea nasul sa tremure.
"Nu mai am energie, drace!" am cazut in genunchi simtind podeaua uda, fantomele ma secau pana la ultimul strop de energie.
Sus In jos
T.O.P

T.O.P

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyMier Sept 09, 2009 10:50 pm

Eram in lumea intrebarilor ce dadeau ronduri in jurul capului meu.. Deodata se auzi o cazatura.. Atunci mi-am dat seama ca nu sunt singur.. Mi-am luat prosopul si l-am infasurat in jurul braului.. Nu prea se putea observa multe lucruri..
-YA! E cineva pe aici?
Sus In jos
Odradek Francesca
Admin
Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyMier Sept 09, 2009 11:01 pm

-Da..am rapsuns nefiind sigura daca se referea la cineva material sau imaterial si totusi..si totusi speram sa nu ma possede, ar fi distrus tot ce eram eu in acel moment. Nu aveam suficienta forta sa mai suport ceva spiritual in corpul meu..
Sus In jos
T.O.P

T.O.P

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyMier Sept 09, 2009 11:08 pm

Am primit un raspuns vag... abia il auzisem. Am inghitit din nou in sec.. Si am mers in directia de unde se auzea sunetul.. Gasisem pe cineva.. insa nu puteam spune ce si cum.. avea sigur un par lung si negru..
- Cine esti?
Am intrebat cu o voce tremuranda.. parca in sfarsit credeam in spirite..
Sus In jos
Odradek Francesca
Admin
Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyMier Sept 09, 2009 11:15 pm

-Ah, a sa greu ma recunosti? Sunt Liz si sunt vie..doar fara vlaga, am simtit un junghi in omoplat
"Dracu`! Ce cur, ce rahat! Numai pe mine ma putea prinde intr-o asemenea ipostaza o casa bantuita"
-Miroase a iasomie nu?
Sus In jos
T.O.P

T.O.P

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyMier Sept 09, 2009 11:48 pm

Am auzit o voce de dupa parul negru..
"-Ah, a sa greu ma recunosti? Sunt Liz si sunt vie..doar fara vlaga.
-Dupa cum cred ca stii cunosc doua persoane pe tine si Mi Yong..
M-am apropiat mai mult de ea dorind sa o ajut..
"-Miroase a iasomie nu?"
-Huh? Da.. miroase..a iasomie..
Sus In jos
Erzsébet Rosebarthory

Erzsébet Rosebarthory

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyJoi Sept 10, 2009 1:59 am

Ce necunocatori !
Se auzi dintr-o data acealasi glas,atingand tonalitati mai inalte de aceasta data si facand ferestrele micute din incapere sa vibreze.
Iasomia nu ar mirosi niciodata asa daca nu ar fi in combinatie cu aroma intepatoare a verbinei culese la inceputul verii si cu mirosul fin si dulceag al rozmarinului din octombrie !
Venira imediat si vorbele rostite pe un ton de repros.
Sus In jos
Odradek Francesca
Admin
Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyJoi Sept 10, 2009 2:19 am

M-am r idicat cu greu prinzandu-l pe baiat de camasa, pe cat de penibila pe atat de disperata eram, m-am agatat de el
-Te rog..nu o lasa sa se apropie de mine..te rog, imi muscam buzele simtind ca aveam sa cad iar, piciaorele ma lasau.
Sus In jos
T.O.P

T.O.P

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyJoi Sept 10, 2009 2:24 am

Auzid din nou acea voce am tresarit. M-am uitat inspaimantat in spate in dreapta in stanga .. insa nimic.. vocea ei facuse geamurile sa tremure..
-Ce se intampla? Auzi si tu? pe cine sa nu las sa se apropie>?
Incepusem sa taranspir ma luase cu calduri.. oare ce naiba se intampla aici?
Sus In jos
Erzsébet Rosebarthory

Erzsébet Rosebarthory

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyJoi Sept 10, 2009 2:51 am

Nu ma cunosti,nu ?
Se auzi de aceasta data un glas cristalin si aproape vesel,avand ceva copilaresc si jucaus in tonul sau.
Liz ... de ce nu i-ai povestit despre mine ?De ce nu i-ai spus ?
Alte cateva intrebari,formulate pe acelasi ton si cu ceva unguresc in ele.Ferestrele vibrara inca o data,in vreme ce un alt val de parfum navali in incapere.
Sus In jos
Odradek Francesca
Admin
Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyJoi Sept 10, 2009 3:12 am

-Daca te mai apropii de mine ma vei omora! Am urlat speriata, Rosebarthory ma secase aproape definitiv de orice putere, am cazut ingenunchi dand drumul bluzei baiatului!
-Nu o lasa sa se apropie..te rog..
Sus In jos
Erzsébet Rosebarthory

Erzsébet Rosebarthory

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyJoi Sept 10, 2009 3:18 am

De ce nu-i spui despre mine ?De ce nu-i povestesti tot ce stii despre mine ?
Incepu sa repede intrebarile de zeci de ori,folosind de fiecare data alt ton si obosind-o tot mai mult pe bruneta.Aceleasi cuvinte,acum parca lipsite de sens continuau sa rasune in mintea fetei,succedandu-se fara nici o noima.
Spunei despre tot ce ti-am aratat Liz ...
Parfumul de iasomie,verbina si rozmarin deveni de aceasta data sufocant,inconjurand-o.
Spune-i cine sunt !
Vocea Erzsbetei rasuna incredibil de aproape de aceasta data,lasand ca din fum sa se desprinda un chip de femeie pentru cateva clipe.
Sus In jos
T.O.P

T.O.P

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyJoi Sept 10, 2009 3:22 am

Incepuse sa ma deranjeze din ce in ce mai mult.. Ce era ? Imi faceau vro farsa sau ce?
-Ya! Termina! Ce inseamna toate astea? Cum adica te va ucide? E cuma o gluma? Vro farsa nesarata?
Nu ma mai simteam stapan pe mine pentru prima oara simteam cu adevarat frica..
-Cine esti ?Ce vrei?
Sus In jos
Erzsébet Rosebarthory

Erzsébet Rosebarthory

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyJoi Sept 10, 2009 3:25 am

Haide Elizabeth ... povesteste-i tot ce stii despre mine ... Spunei cine sunt cu adevarat !
Repeta la nesfarsit si aceste cuvinte,insistand tot mai mult pe ultima propozitie si sufocand-o in continuare pe bruneta in aburii ametitori de parfum dulceag.
Sus In jos
Odradek Francesca
Admin
Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyJoi Sept 10, 2009 3:30 am

M-am icnordat pe mana punandu-mi cealalta mana pe gat tusind snagele, sau cel putin putinul sange pe care-l mai aveam dupa acea zi
-Rosebarthory..inceteaza...nu mai aveam aer, simteam ca o sa cad in acelasi vid obisnuit...mana imi cedase, eram lipita de podeaua umeda..
Sus In jos
Erzsébet Rosebarthory

Erzsébet Rosebarthory

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyJoi Sept 10, 2009 3:41 am

De ce ?O pot tine asa la nesfarsit ... Pot sa fac asta incontinuu de acum incolo ... Nu asta credeti voi despre mine ?Ca sunt diabolica ... bolnava ... ca i-am ucis pe toti cei de aici si apoi am platit pentru faptele mele ...
Tonele de reprosuri se scurgeau fara mila,sufocand-o pe bruneta in parfumul dulceag si ametitor.
Sus In jos
T.O.P

T.O.P

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyJoi Sept 10, 2009 3:48 am

-Liz esti bine?
M-am speriat mult mai tare in momentul in care a inceput sa tusasca insangerat..
-Rose .. cum te-o mai chema inceteaza! Acum! Cine te crezi?
M-am apropiat mai mult de Liz.
-Poti sa ma iei de gat? Mai bine ai merge sa te intanzi un pic...
Sus In jos
Odradek Francesca
Admin
Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyJoi Sept 10, 2009 4:08 am

"Si tu mortis sa ne demonstrezi ca avem dreptate nu?" am reusit prin nu-stiu-ce-minune, sa-mi pun mana pe umarul baiatului, mai mult de atat nu cred ca as fi putut sa o misc, am ramas simtind cum sangele puvneste singur pe langa buze in accese necontroalte.
Sus In jos
T.O.P

T.O.P

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyJoi Sept 10, 2009 4:30 am

Nu mai patisem asa ceva in toata viata mea.Eram cam confuz in legatura cu ce sa fac.. Am trecut cealanta mana in jurul braului sau pentru a o tine mai bine.. Simteam cat de slabita e.
-Usor..Nu te forta prea tare.
Sus In jos
Odradek Francesca
Admin
Odradek Francesca

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyJoi Sept 10, 2009 4:43 am

Nu i-am raspuns daca as fi vorbit mi s-ar fi dus la dracu` ultima sursa de energie. Am icnercat sa merg desii ma simteam din lut ud, aveam senzatia ca ma deformez in spatiu si ca toti centrii mei motorii sunt deja cazuti.
Sus In jos
Erzsébet Rosebarthory

Erzsébet Rosebarthory

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte EmptyJoi Sept 10, 2009 4:33 pm

De ce nu-i spui ?Spune-i,spune-i,spune-i !Povestes-tei despre mine ...
De data aceasta totul devenise incredibil de agasand,dandu-i brunetei dureri de cap si ameteli.
De ce nu vrei sa-i spui ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Apa rece pe pieptul fierbinte   Apa rece pe pieptul fierbinte Empty

Sus In jos

Apa rece pe pieptul fierbinte
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Un dus fierbinte...
» Larg si rece...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Autumnsound :: Cos de gunoi-
Mergi direct la: