Cine este conectat? | În total sunt 35 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 35 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 56, Mier Noi 27, 2024 12:47 am |
|
| Praf din agonii pierdute | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Shinku
Mesaje : 197 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Versailles
| Subiect: Praf din agonii pierdute Lun Noi 02, 2009 5:26 am | |
| "le 12 Octobre, une date tres important pour moi..." Citeam un jurnal ciudat, in cea de-a doua limba ce-mi era cunoscuta: franceza. Mansarda era un adevarat birou parasit, plin de carti, hartii si documente. Gasisem jurnalul, copertele lui de piele neagra fiind vizibile printre dunele de hartie prafuita. Nu avea un autor, dar titlul spunea multe: "Poussière de agonie perdu"*.
Off: Poussière de agonie perdu - Praf din agonii pierdute (nu stiu cat e de corect, franceza mea de balta isi spune cuvantul) | |
| | | Morton J. Rainey Decan
Mesaje : 217 Data de inscriere : 05/09/2009 Localizare : Where misery loves company
| Subiect: Re: Praf din agonii pierdute Sam Dec 05, 2009 4:11 pm | |
| -Ce faci?! striga ea dintr-un colt luandu-i apoi jurnalul din mana si lipindu-i spatele de perete, tinand mana pe umarul ei. O privea rece si totodata dezamagita. Acea privire neinteresata si dureroasa pe care nimeni nu ar vrea sa o vada. Si totusi zambi formal. -Cred ca...ar fi mai bine sa ti-l inapoiez. Oricum fantoma nu s-ar supara,cred...replica ea vag, fara pic de tandrete, de ura, de tristete in glas Era ca o moarta care nu mai simtea. | |
| | | Shinku
Mesaje : 197 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Versailles
| Subiect: Re: Praf din agonii pierdute Sam Dec 05, 2009 8:12 pm | |
| - Da, si eu cred lafel. Vocea mea suna oarecum amuzata, lucru care m-a determinat sa zambesc scurt. I-am luat jurnalul din mana, cautand cu privirea randul la care ramasesem. Verdictul: pierdut. Am oftat, inchizand cartea si strangand-o la piept. Aveam de gand sa reincep capitolul, asa ca m-am asezat pe canapeaua veche si imbibata cu praf. Pastrandu-mi ochii in randurile scrise cu cerneala, i-am vorbit Lisettei. - De ce nu iei si tu o carte si mi te alaturi? Durerea e aiurita aici, n-o cauta. | |
| | | Morton J. Rainey Decan
Mesaje : 217 Data de inscriere : 05/09/2009 Localizare : Where misery loves company
| Subiect: Re: Praf din agonii pierdute Mier Dec 09, 2009 11:51 pm | |
| -Mh..exista mai multe tipuri de durere:fizica si morala. Eu mereu o aleg pe cea morala.Te ucide mai repede. Sufla ca si cum avea fum de tigara in gura si dorea sa il elimine. Isi purta varfurile unghilor date cu oja rosie pe cotoarele cartilor pana gasi una alba. -Ia uite! Citi titlul care se intitula"Tango in 4" . Dupa ce citit cateva randuri realiza: era codata si povestea era monotona. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Praf din agonii pierdute | |
| |
| | | | Praf din agonii pierdute | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|