Cine este conectat? | În total sunt 24 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 24 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 56, Mier Noi 27, 2024 12:47 am |
|
| In the moonlight | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Gabriel
| Subiect: Re: In the moonlight Mar Dec 01, 2009 1:18 am | |
| Am aruncat putin privirea la geam si a zambit usor amuzat.. -Pai..cred ca e buna ideea ta. Mai ales ca stam la parter. A spus el sarcastic. -Hey uite! Rasare soarele! A adaugat aratand elegant cu degetul spre fereastra. | |
| | | Evanghelina
| Subiect: Re: In the moonlight Mar Dec 01, 2009 1:27 am | |
| -Cine a zis ca nu pot sa te spanzur de geamul podului?am intrebat la randul meu sarcastica. -Termina!Stii doar cat urasc partea asta a zilei.Iti spune doar ca a mai trecut o zi fara sa fi realizat nimic in viata ta monotona si ca ti-ai pierdut timpul a prost. | |
| | | Gabriel
| Subiect: Re: In the moonlight Mar Dec 01, 2009 1:30 am | |
| Priveam nonsalant rasaritul.. -Defapt rasaritul inseamna ca a inceput o zi si in aceasta zi trebuie sa fii pregatita sa faci ceva. Cred ca tu vorbeai mainainte de apus. I-a spus el, stiind ca Eva nu avea nevoie de explicatii.. Fiecare avea parerea lui la urma urmei. | |
| | | Evanghelina
| Subiect: Re: In the moonlight Mar Dec 01, 2009 2:01 am | |
| -Cum spui tu,am zis eu fara sa imi mai pese. -Totusi,il urasc,pentru ca ma sfideaza! M-am holbat timp de un minut la sfera mult prea luminoasa si am avut vaga impresie ca imi ranjeste.Am scuturat capul si cand m-am uitat totul era normal. Grozav....acum mai ai si vedenii,mi-am spus in gand. | |
| | | Gabriel
| Subiect: Re: In the moonlight Mar Dec 01, 2009 2:04 am | |
| -Vezi ca ai zis-o cu voce tare! I-a spus baiatul dandu-si o suvita din ochi. Si-a pus mainile in buzunar, se pregatea sa plece. Incaparea asta nu prea ii dadea o stare de confort...plus ca se auzeau zgomote din in ce in ce mai des, zgomote care nu se auzeau pentru ca `stii..e veche casa`. | |
| | | Evanghelina
| Subiect: Re: In the moonlight Mar Dec 01, 2009 2:18 am | |
| -Mda...acum inteleg de ce sunt catalogata drept ciudata.Soarele ranjeste,casa asta scoate zgomote pe care numai eu presupun ca le aud...Deci sa nu te obosesti sa reactionezi in vreun fel daca o sa iti spun ca peretii rad la mine. Toate acestea fiind spuse,m-am lasat sa alunec pe covorul de sub pervaz si am cascat scurt si obositor. | |
| | | Gabriel
| Subiect: Re: In the moonlight Mar Dec 01, 2009 2:24 am | |
| Gabriel s-a asezat si el jos langa ea si i-a asezat pe genunchii lui, asa o adormea si la gradinita. -Cred ca tu ai nevoie de cateva ore de somn. I-a spus el uitandu-se in gol. - Vrei sa-ti spun o poveste? A adaugat chicotind. | |
| | | Evanghelina
| Subiect: Re: In the moonlight Mar Dec 01, 2009 2:33 am | |
| -Probabil.Nu am dormit deloc de cand sunt aici.Casa asta scartaie mai tare ca proteza bunicii. -Ai de gand sa imi spui iar povestea aia cu Hansel,Gretel,vrejul de fasole si cei 3 soareci orbi mestecatori de oase si maduva? Sau o sa te razgandes ti si o sa imi spui bancul ala cu clatitele care merg prin desert si una se impiedica si-i sare gemul? | |
| | | Gabriel
| Subiect: Re: In the moonlight Mar Dec 01, 2009 2:38 am | |
| Gabriel ofta dezamagit.. -Vrei sa spui ca te-ai plictisit de astea? Se juca cu mana dreapta in parul ei si ii fredona ceva.. Stia ca in orice moment Eva i-ar spune.. 'mai taci, vreau sa dorm' dar continua, din ce in ce mai profund, pana a ajuns sa cante melodia cu tot cu versuri. | |
| | | Evanghelina
| Subiect: Re: In the moonlight Mar Dec 01, 2009 2:52 am | |
| -Normal ca nu...Doar mi le spuneai si de cate 3 ori pe zi cum sa ma plictisesc? Am ateptat dar nu a mai spus absolut nimic,dar in schimb a inceput sa fredoneze.Nu intelegeam ce canta si nu stiam in ce limba e dar ma linistea. -Habar nu am ce canti sau in ce limba e dar poti sa continui daca nu te deranjeaza. | |
| | | Gabriel
| Subiect: Re: In the moonlight Mar Dec 01, 2009 2:58 am | |
| Baiatul incepu sa rada usor.. -..uhm.. Atunci cu siguranta trebuie sa mai gust din sticla aia. Pana adormi tu.. ' Gabriel apuca cu un gest rapid gatul sticlei, fara sa o deranjeze pe Eva si bau o mare parte din lichidul din interior. -Vrei si tu? O intreba el cu o nejustificata sfiala in glas. | |
| | | Evanghelina
| Subiect: Re: In the moonlight Mar Dec 01, 2009 3:05 am | |
| -Vezi sa nu te indragostesti de sticla aia prea tare,i-am spus sarcastica. -Vrei si tu? -Duhneste ca naiba.Probabil in alte circumstante as aaccepta dar acum mi-e lene sa imi ridic pana si capul. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: In the moonlight | |
| |
| | | | In the moonlight | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|