Autumnsound
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Autumnsound

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Cine este conectat?
În total sunt 24 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 24 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 56, Mier Noi 27, 2024 12:47 am

In the moonlight

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Gabriel

Gabriel

Data de inscriere : 30/11/2009

In the moonlight - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: In the moonlight   In the moonlight - Pagina 2 EmptyMar Dec 01, 2009 1:18 am

Am aruncat putin privirea la geam si a zambit usor amuzat..
-Pai..cred ca e buna ideea ta. Mai ales ca stam la parter. A spus el sarcastic. -Hey uite! Rasare soarele! A adaugat aratand elegant cu degetul spre fereastra.
Sus In jos
Evanghelina

Evanghelina

MesajSubiect: Re: In the moonlight   In the moonlight - Pagina 2 EmptyMar Dec 01, 2009 1:27 am

-Cine a zis ca nu pot sa te spanzur de geamul podului?am intrebat la randul meu sarcastica.
-Termina!Stii doar cat urasc partea asta a zilei.Iti spune doar ca a mai trecut o zi fara sa fi realizat nimic in viata ta monotona si ca ti-ai pierdut timpul a prost.
Sus In jos
Gabriel

Gabriel

MesajSubiect: Re: In the moonlight   In the moonlight - Pagina 2 EmptyMar Dec 01, 2009 1:30 am

Priveam nonsalant rasaritul..
-Defapt rasaritul inseamna ca a inceput o zi si in aceasta zi trebuie sa fii pregatita sa faci ceva. Cred ca tu vorbeai mainainte de apus. I-a spus el, stiind ca Eva nu avea nevoie de explicatii.. Fiecare avea parerea lui la urma urmei.
Sus In jos
Evanghelina

Evanghelina

MesajSubiect: Re: In the moonlight   In the moonlight - Pagina 2 EmptyMar Dec 01, 2009 2:01 am

-Cum spui tu,am zis eu fara sa imi mai pese.
-Totusi,il urasc,pentru ca ma sfideaza!
M-am holbat timp de un minut la sfera mult prea luminoasa si am avut vaga impresie ca imi ranjeste.Am scuturat capul si cand m-am uitat totul era normal.
Grozav....acum mai ai si vedenii,mi-am spus in gand.
Sus In jos
Gabriel

Gabriel

MesajSubiect: Re: In the moonlight   In the moonlight - Pagina 2 EmptyMar Dec 01, 2009 2:04 am

-Vezi ca ai zis-o cu voce tare! I-a spus baiatul dandu-si o suvita din ochi.
Si-a pus mainile in buzunar, se pregatea sa plece. Incaparea asta nu prea ii dadea o stare de confort...plus ca se auzeau zgomote din in ce in ce mai des, zgomote care nu se auzeau pentru ca `stii..e veche casa`.
Sus In jos
Evanghelina

Evanghelina

MesajSubiect: Re: In the moonlight   In the moonlight - Pagina 2 EmptyMar Dec 01, 2009 2:18 am

-Mda...acum inteleg de ce sunt catalogata drept ciudata.Soarele ranjeste,casa asta scoate zgomote pe care numai eu presupun ca le aud...Deci sa nu te obosesti sa reactionezi in vreun fel daca o sa iti spun ca peretii rad la mine.
Toate acestea fiind spuse,m-am lasat sa alunec pe covorul de sub pervaz si am cascat scurt si obositor.
Sus In jos
Gabriel

Gabriel

MesajSubiect: Re: In the moonlight   In the moonlight - Pagina 2 EmptyMar Dec 01, 2009 2:24 am

Gabriel s-a asezat si el jos langa ea si i-a asezat pe genunchii lui, asa o adormea si la gradinita.
-Cred ca tu ai nevoie de cateva ore de somn. I-a spus el uitandu-se in gol. - Vrei sa-ti spun o poveste? A adaugat chicotind.
Sus In jos
Evanghelina

Evanghelina

MesajSubiect: Re: In the moonlight   In the moonlight - Pagina 2 EmptyMar Dec 01, 2009 2:33 am

-Probabil.Nu am dormit deloc de cand sunt aici.Casa asta scartaie mai tare ca proteza bunicii.
-Ai de gand sa imi spui iar povestea aia cu Hansel,Gretel,vrejul de fasole si cei 3 soareci orbi mestecatori de oase si maduva?
Sau o sa te razgandes ti si o sa imi spui bancul ala cu clatitele care merg prin desert si una se impiedica si-i sare gemul?
Sus In jos
Gabriel

Gabriel

MesajSubiect: Re: In the moonlight   In the moonlight - Pagina 2 EmptyMar Dec 01, 2009 2:38 am

Gabriel ofta dezamagit..
-Vrei sa spui ca te-ai plictisit de astea?
Se juca cu mana dreapta in parul ei si ii fredona ceva.. Stia ca in orice moment Eva i-ar spune.. 'mai taci, vreau sa dorm' dar continua, din ce in ce mai profund, pana a ajuns sa cante melodia cu tot cu versuri.
Sus In jos
Evanghelina

Evanghelina

MesajSubiect: Re: In the moonlight   In the moonlight - Pagina 2 EmptyMar Dec 01, 2009 2:52 am

-Normal ca nu...Doar mi le spuneai si de cate 3 ori pe zi cum sa ma plictisesc?
Am ateptat dar nu a mai spus absolut nimic,dar in schimb a inceput sa fredoneze.Nu intelegeam ce canta si nu stiam in ce limba e dar ma linistea.
-Habar nu am ce canti sau in ce limba e dar poti sa continui daca nu te deranjeaza.
Sus In jos
Gabriel

Gabriel

MesajSubiect: Re: In the moonlight   In the moonlight - Pagina 2 EmptyMar Dec 01, 2009 2:58 am

Baiatul incepu sa rada usor..
-..uhm.. Atunci cu siguranta trebuie sa mai gust din sticla aia. Pana adormi tu.. '
Gabriel apuca cu un gest rapid gatul sticlei, fara sa o deranjeze pe Eva si bau o mare parte din lichidul din interior.
-Vrei si tu? O intreba el cu o nejustificata sfiala in glas.
Sus In jos
Evanghelina

Evanghelina

MesajSubiect: Re: In the moonlight   In the moonlight - Pagina 2 EmptyMar Dec 01, 2009 3:05 am

-Vezi sa nu te indragostesti de sticla aia prea tare,i-am spus sarcastica.
-Vrei si tu?
-Duhneste ca naiba.Probabil in alte circumstante as aaccepta dar acum mi-e lene sa imi ridic pana si capul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In the moonlight   In the moonlight - Pagina 2 Empty

Sus In jos

In the moonlight
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Autumnsound :: Cos de gunoi-
Mergi direct la: