Cine este conectat? | În total sunt 34 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 34 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 34, Mier Noi 27, 2024 12:32 am |
|
| Shinku de Saint-Pellier | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Shinku
Mesaje : 197 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Versailles
| Subiect: Shinku de Saint-Pellier Joi Aug 04, 2011 5:17 am | |
| HOW MUCH YOU KNOW ME ? nume complet [last, first]: Shinku de Saint-Pelliervarsta: 16 aniorientare sexuala: bisexualaochi: albastripar: blondinaltime:1.62 cmgreutate:43 kgsemne caracteristice: nici un semn din nastere; eventual parul excesiv de lung si figura de papusapreferinte vestimentare: Se imbraca, de obicei, dupa stilurile Lolita, in asa fel incat sa se asemene cat mai mult cu o papusa. Poarta fuste umflate, camasi cu dantela si alte elemente de epoca, inspirandu-se din moda franceza a secolului al XVIII-lea si cea engleza a secolului al XIX-lea. Poarta foarte des o rochie rosie, cu boneta si balerini cu platforma, asemanandu-se cu personajul ei favorit.buget: nelimitatOH, YOU SEE ME
scurt istoric: Shinku s-a nascut la Montpellier, Franta, pe 10 decembrie. Tatal ei este patronul unei companii de parfumuri si ultimul duce din familia Saint-Pellier, atribute care i-au asigurat o situatie financiara foarte buna. Mama sa este o femeie japoneza simpla, care a educat-o in spiritul tarii sale natale si i-a daruit un nume de aceeasi origine. Are un frate geaman de care fusese foarte atasata in copilarie, el fiind apoi trimis la un internat, si ea la altul, mult mai tarziu. A facut cursuri la domiciliu pentru 8 ani, sanatatea ei fiind extrem de subreda din nastere. Si-a dorit mult sa invete la internat impreruna cu fratele ei, iar parintii ei s-au invoit sa o trimita, dar la un altul, din motive pe care ea nu le cunoaste.informatii suplimentare: Shinku este foarte copilaroasa, imatura. Se ataseaza usor de cei din jur si este foarte naiva; se increde prea usor in persoanele din jurul ei, fiind crescuta intr-un mediu bland si afectuos. Poate fi imorala, neobisnuita cu lumea reala. Deseori incearca sa se detaseze de aceasta prin aspecte ca imbracamintea si comportamentul, sau pur si simplu prin gandurile proprii in care se adanceste. Este foarte sensibila fizic, din nastere; are un corp marunt, usor, cu pielea foarte palida si rece. I se face rau si oboseste usor. | |
| | | | Shinku de Saint-Pellier | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|