Cine este conectat? | În total sunt 48 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 48 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 56, Mier Noi 27, 2024 12:47 am |
|
| "O Castitatis Lilium..." | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Shinku
Mesaje : 197 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Versailles
| Subiect: "O Castitatis Lilium..." Lun Noi 02, 2009 4:57 am | |
| Pentru prima data, de o bucata buna de vreme, a trebuit sa ma gandesc din rasputeri pentru a-mi aminti versurile si sonoritatea unei melodii. Imi adusesem aminte de ea brusc, pierduta printre pasii aiuriti de balerina facuti de mii de ori. Zdruncinarea psihica, frica si tortura, agonia pe care acele cateva note muzicale mi le inspira erau mortale. Mortal, ca si copilaria peste care dainuise."Ah... nu m-ai uitat... si din pacate nici eu!" - Os iusti... meditabitur... sapientiam... Pronuntam versurile latinesti ca o soprana, propria-mi voce daruindu-mi din nou graoza. Incepusem sa o cant, asa cum mi-o aminteam din noptile copilariei, corpul tremurandu-mi din toate incheieturile ce nu le mai simteam. Plangeam din nou, plangeam... am trantit usa in urma mea, lovindu-mi corpul de perete. Imi lipisem mainile si fata de oglinda. Plangeam, plngeam si vedeam... Off: melodia https://www.youtube.com/watch?v=w4QyJSUgdOI | |
| | | Morton J. Rainey Decan
Mesaje : 217 Data de inscriere : 05/09/2009 Localizare : Where misery loves company
| Subiect: Re: "O Castitatis Lilium..." Lun Noi 02, 2009 10:22 pm | |
| Stropii fierbinti se oprira brusc din a mai curge si a mai atinge trupul.O mana se observa brusc iesind de dupa usa cabinei de dus , apoi un trup urias si alb ca neaua ,avand si aceeasi temperatura ca aceasta . Privi becul.Inca spart si nefunctionabil din pacate si bezna era cea care se iubea cu fiintele din acea incapere.Cavou.Incaperea era un cavou intunecat,rece , dar in care mirosul de cadavru nu se (mai) simtea. | |
| | | Shinku
Mesaje : 197 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Versailles
| Subiect: Re: "O Castitatis Lilium..." Mar Noi 03, 2009 2:15 am | |
| "Prezenta noua... umana! Macar..." Am tresarit, stergandu-mi siroaiele de lacrimi de pe obraji. Inca nu vedeam nimic concret, nimic din prezent. Am cautat cu mainile robinetul, dandu-i drumul darg si inundandu-mi fata in el, in nevoia de a camufla apele ochilor. "Inca doi la colectie..." mi-am spus, simtindu-mi vederea pierduta in amintiri. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: "O Castitatis Lilium..." | |
| |
| | | | "O Castitatis Lilium..." | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Her, AloneMar Mai 31, 2016 6:13 am Scris de Odradek Francesca» First DrinkMier Mai 25, 2016 9:02 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Leo ”Wolf” MoriartyVin Mai 20, 2016 7:28 am Scris de Leo "Wolf" Moriarty » Parfum de toamnaMar Feb 16, 2016 7:50 am Scris de Erin Welther » Calm downVin Ian 22, 2016 9:32 am Scris de Odradek Francesca» ReturnMier Dec 30, 2015 5:16 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Vizitand cimitirul amintirilorMier Dec 30, 2015 4:18 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana» Fascinatie si delirMier Dec 30, 2015 3:54 am Scris de Erin Welther » Depozitand amintiriVin Dec 25, 2015 9:52 am Scris de Ratsuky Ashcroft Siragana |
|